Evde muhabbet kuşu buldum

Konu sahibi son olarak 3028 gün önce görüldü
Merhabalar sayin forum sakinlerim ( :
sabah uyandigimda pencereden evimize bir kus girdi
muhabbet kusu diye tahmin ediyorum ama evde kus besleyen arkadaslar varsa bana yardim etmesini isterim cunku hic bilgim yok bakimi icin
en onemlisi muhabbet kusuysa disariya biraksam ölurmu ?
v4N4pA.jpg

fazla yemek yemeleri zararlimidir deminden yeyip duruyor :)

sakın salma dışarıya kargalara yem olur. sahibi muhtemelen çevrededir bi soruştur istersen. çıkmazsa beslersin. yemek konusunda rahat ol ne zaman durmaları gerektiğinş bilirler :cici: mümkünse 1 kafes yem su ve gaga taşı ayarlamalısın. ve rüzgar almayan bir ortamda bulunmalı. hal ve hareketi nasıl? hasta gibiyse direk kuşçuya git

nasıl güzel o maviş :) sürekli yerler korkma leavemealone gerekeni yazmış ek olarak kafesin çevresine yerleştirmek için tül gibi bir şey daha satıyorlar onu almayı sakın unutma yoksa yeminin kalan kısımları ortalığı çok kirletiyor :p

sakın salma dışarıya kargalara yem olur. sahibi muhtemelen çevrededir bi soruştur istersen. çıkmazsa beslersin. yemek konusunda rahat ol ne zaman durmaları gerektiğinş bilirler :cici: mümkünse 1 kafes yem su ve gaga taşı ayarlamalısın. ve rüzgar almayan bir ortamda bulunmalı. hal ve hareketi nasıl? hasta gibiyse direk kuşçuya git

yok daha sahibi cikmadisabah pekcere acikdi oye girmis eve
kafey almadim daha bi kac gun beklicem sahibi cikarmi diye
evde geziyor ucuyor oyle hatta pencere acik disari cikmiyor
fazla haraketli
Annemden korkuyor :)
benim elimde sakin duuyor bide elimi isiriyor surekli tirnaklari fazla uzun galiba biraz batiyor.
bide fazla yemek yiyor, ama kucuk yer ayirdim evde ona salincak hazirladim acikinca ora gidiyor suyunu iciyo yemegini yiyor
sonra evde geziyor :)
simdi bu muhabbet kusumu ? dogrumu anlamisim

nasıl güzel o maviş :) sürekli yerler korkma leavemealone gerekeni yazmış ek olarak kafesin çevresine yerleştirmek için tül gibi bir şey daha satıyorlar onu almayı sakın unutma yoksa yeminin kalan kısımları ortalığı çok kirletiyor :p

daha kafesi yok evin bir kosesine koydum acikinda ora gidip yiyor
acikcasi kafese koymayi dusunmuyorum geceler bir tek uyurken

yok daha sahibi cikmadisabah pekcere acikdi oye girmis eve
kafey almadim daha bi kac gun beklicem sahibi cikarmi diye
evde geziyor ucuyor oyle hatta pencere acik disari cikmiyor
fazla haraketli
Annemden korkuyor :)
benim elimde sakin duuyor bide elimi isiriyor surekli tirnaklari fazla uzun galiba biraz batiyor.
bide fazla yemek yiyor, ama kucuk yer ayirdim evde ona salincak hazirladim acikinca ora gidiyor suyunu iciyo yemegini yiyor
sonra evde geziyor :)
simdi bu muhabbet kusumu ? dogrumu anlamisim

muhabbet evet. dışarıya çıkmasında sorun yok ama geri dönemeyebiliyorlar bazen. sıkıntı orda. iyisi mi sen ona bi kafes al, yemini suyunu koy içine. kapısı açık kalsın. dilediğince girsin çıksın. yuvasız olmaz zaten. psikolojileri hassastır kibar davranmanızı tavsiye ederim :D kuş Aline çok benziyo bu arada istersen ona ver :liv:

daha kafesi yok evin bir kosesine koydum acikinda ora gidip yiyor
acikcasi kafese koymayi dusunmuyorum geceler bir tek uyurken
çok titiz değilsen sorun yok :) ben çıldırırdım :pYeni arkadaşın hayırlı olsun sevgi ile büyüt.

muhabbet evet. dışarıya çıkmasında sorun yok ama geri dönemeyebiliyorlar bazen. sıkıntı orda. iyisi mi sen ona bi kafes al, yemini suyunu koy içine. kapısı açık kalsın. dilediğince girsin çıksın. yuvasız olmaz zaten. psikolojileri hassastır kibar davranmanızı tavsiye ederim :D kuş Aline çok benziyo bu arada istersen ona ver :liv:

tuylerinin dokulmesi normalmi ?
ucarken dokuluyor

Bebe aspirini koy suyunun icine acıkınca ve susayinca o tüyler kalkar.Onun haricinde vitamin vermek istersen yumurta sarisini ezip yine bebe bisküvisi karışımı ver hafif sütle yumusatabilirsin.Benim rahmetli geldi aklima;(

Bebe aspirini koy suyunun icine acıkınca ve susayinca o tüyler kalkar.Onun haricinde vitamin vermek istersen yumurta sarisini ezip yine bebe bisküvisi karışımı ver hafif sütle yumusatabilirsin.Benim rahmetli geldi aklima;(

erkek ve ya disi oldugunu nerden anlarim

Mini mini bir kuş donmuştu
Pencereme konmuştu
Olayı olmuş bu :D bence kuşa isim arayın artık :p

Geri