Evde kül kedisi dışarıda prenses olan kız..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Evde annesinin baskısı ile temizlik yemek bulaşık işlerini zorla yapıp dışarıya çıktığında ise tam tersi biri olur gelsin mochalar gitsin frambuazlı pastalar..

içindeki bastırılmış şeyleri biton makyaj ve cool görünümle dışa vurandır.

Biri de cikip demiyoki hem temizlik yapmayi bilen hem mocha icmeyi seven kız can'dır. Ayip size :T:

Aynı zamanda mutfakta aşçı
Sokakta hanımefendi
Yatakta......

Neyse:p

Ev işlerine de el atmasınlar mı? sonra evlenince de o prenses hiç bir şey beceremiyor,yumurta bile kıramıyor oluyor ama : )

Her türk kızı :)

Kız kardeşim ;) ama o evde de prenses

Evimi de temizlerim,yemeğimi de yaparım.
Sonra süslenip fingir fingir gezmelere de giderim

Prenses ten kasıt ne bilmem ama evde de dışarda da aynı olduğum gibiyim :p

evde elinden toz bezi ve türevleri düşmeyen dışarda on beş cm takma tırnak
kırmızı ruj,kırmızı oje ve fondotenle
içte saklı kalan patlamayı faaliyete geçirir.

Hani bir ara youtube'da fenomen olan bir video vardı. Kızın biri webcam karşısında Keremcem'in "ah olaydım yar olaydım..." Diye bir şarkısı vardı onu söylüyordu. Ardından kızın arkasından dağ gibi bir annemiz kızın yanına yaklaşıp "kalk soğan doğra gerizekalı" diyordu ya. İşte bu konu başlığı bana onu hatırlattı.

Edit: bkz https://m.youtube.com/watch?v=pa1bVPukIWM

ev işi yapan kızlarımız dışarıda mocha içemezlermiş ne içebilirler bir söylesenize

2891974_oaa3e.jpg

Benim gördüğüm ve ilk zamanlar şaştığım bir gerçek : Dış bakımana çok özenen kadınların evinde pislikten geçilmiyor. Ve bunda utanmıyorlar bile.

Ben evde tam bir harun abiyim, dışarda da en az o kadar harun abiyim. Mutluyuz böyle

İlk yorumu şimdi okudum da. Herkesin annesi sizin zannettiğiniz gibi hasta ruhlu değil. Tşkler
Bir mocha alayım ben, beyaz çikiletalı olsun.

Prenses olmak guzel birsey degil canlarim, framboazli pasta veyahut adini soyleyemedigi icecek icerek prenses olunmuyor. Prenses hanimlarin hayati onceden cizilmistir, ojelerinin rengini bile kendi secemez, oturma sekli kurali bile var, deli deli davranamazlar, depresyon gecirse bunu bile belli etmezler elaleme karsi. Siz siz kul kedisi hayatinizin tadini cikarin ozgur olarak .p

Ebru Polat mıydı neydi kadın evinde makyajlı cam siliyor diye Magazine düşmüştü eleştirilmişti
Siz ne istiyorsunuz anlamadım ki evde bakımlı iş yapsa suç don atlet iş yapıp dışarıya çıkarken giyinse suç. Ne yapsak yaranırız acaba.

Geri