Evde köpek beslemek

Konu sahibi son olarak 3173 gün önce görüldü
ebedi dosttur kendileri. candır canandırlar. başlarda ufacık tefecikken daha kolaydır ağzı burnu yenilesicedir. büyüdükçe;

halının üstü topak topak tüy olur. elinde fırça gezersin. ayrıca kendini taradığın gibi onuda taraman gerekir. :parti: :mks:

4MvgWq.jpg

y3rMJN.jpg

--

banyoda da yalnız değilsindir. onu hatırlatacak şeyler görürsün :nee:

JlyY8n.jpg

--

gece odandan çıkıyorsan vık vık öten sesli oyuncaklara basman olasılıklar içinde. anlayamazsın tuzak kurar.

OLpq8A.jpg

--

dostun yanındaysa abur cubur yiyemezsin, onunda olmak zorunda :bekle

G0OYW3.jpg

--

kendine bakım mı yapacaksın?? aslaaaa dostun rahat bırakmaz. kendi ürünlerinin yanına onlarıda koymak zorundasın, sıranı bekle dediğinde trip atar :trip:

6XL2p9.jpg

sen evde yokken veya başka şeylerle ilgileniyorken sinsi sinsi yatağın üstüne çıkar tepinir oynar. içeri geçtiğinde yatağın üstünde şu vik vik öten sesli oyuncaklarını bulursun. ardında en büyük kanıtı bırakır. TÜYLERİ!! :) tüy olayı zordur her yerden çıkabilirler üstün başın hep tüydür. çok minnettarım tüy toplayıcıyı üreten şahsa :hi:

yemek yerken gözlerinin içine bakan çipil çipil gözleri görmezden gelemez yemeğini onunla bölüşürsün. zaten vermezsen ağzını burnunu kırar.
:dyg:

sonra bir bakarsın herşeyin olmuştur. şu mutlu suratı tüm olumsuzlukların ötesine geçer.

Yıllardır yaptığım olay. Onla beraber büyürsünüz, sorumluluk almaya hazır olduğunu gösterir fazlaca.

Evde her köpek beslenmez bence. Eğer beslenecekse de büyük ilgi ister. Bir golden ı eve tıkmak ona yapılacak en büyük kötülük olur. Her gün yaz kış demeden gezdirmek, oynatmak, eğlendirmek gerek. Eh bu da büyük sorumluluk.
Fakat kuzenimin evinde bir yorkshire terrier ile yaşıyoruz. Hayatımızın neşesi, ailemizin en gözde bireyi, canımızın içi kendisi :)
Mutsuz olduğumu anlayınca gelip kucağıma atlamaları, şebeklikleri.. özledim şimdi :kaç:

Allie evet katılıyorum her cins evde bakılmamalı. belirttiğin gibi golden dışarıyı seven aktif bir köpek. ben bir chow chow bakıyorum fazlasıyla hassas bir köpek dışarda olması onun için çok daha zor mesela. çok fazla tüyü var kene vs. onun için çok sıkıntı oluyor. günde 2 kez çıkıp koşturup koşturup eve dönüyoruz. bilinçli sahiplenme şart

Köpek benim nazarımda en sadık hayvanlardan.Evde beslemeye gelince tasvip etmiyorum.

Geri