Evde Kaş Alma Tüyoları - Evde Kaş Alma Teknikleri

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evde kaş alma , evde kaş alma teknikleri , evde kaş alma tüyoları , evde kaş nasıl alınır

1. Kaşınızın tam olarak nereden başlaması gerektiğini bulabilmek için bir kalemi burnunuzun yanından yere dik olacak şekilde tutunuz. Kalemin silgili tarafını burun kanadına, ucunu ise kaşınıza yakın olacak şekilde tuttuğunuzda kalemin gövdesinin gözünüzün başladığı yerden geçiyor olmasına dikkat ediniz. Kaşınızın, kalemin burun tarafında kalan fazla tüylerini cımbızla alınız. Burun üzerine doğru olan bu bölgedeki tüyler gözlerinizi olduğundan daha çok birbirine yakın gösterecektir.

2. Kalemi, silgili tarafı yerinde sabit kalacak ve gövdesi gözünüzün İrisinin ( Gözün renkli kısmı ) en dışa doğru olan yanından geçecek şekilde ucundan yataya doğru kaydırınız. Kalemin bu pozisyonda gösterdiği yer, kaşınızın kavis yerinin nerede olması gerektiğidir. Şimdi kaşı çok inceltmemeye dikkat ederek kavisin altında kalan alandaki tüyleri cımbız ile alınız.

3. Bir kez daha kalemi, silgili tarafı sabit kalacak şekilde ucundan gözün en dış köşesine doğru çeviriniz. Bu çizgi kaşınızın bitmesi gereken alandır. Kalemin kulak tarafındaki tüyleri de cımbız ile alınız. Bu bölgeye kadar uzanan kaşlar gözlerinizin düşük görünmesine neden olur. Kaşın bu bölgedeki temizliği ve de kavisinin düzeltilmesi gözlerinizin daha kalkık görünmesini sağlayacaktır.

büyük bir işgence :S benim kaşlarımın şekli düzgün ondan yılda 2 defa laf olsun hazır kuafördeyken gibisinden öylesine aldırırım saçlarımı kestirirken ama bunu sürekli aldırmak zorunda kalan bayanlar var ve insan çogu zaman üşenebiliyorda kuaföre gitmeye, onlar için yararlı konu olur inş :) paylaşım için teşekkürler :p

büyük bir işgence :S benim kaşlarımın şekli düzgün ondan yılda 2 defa laf olsun hazır kuafördeyken gibisinden öylesine aldırırım saçlarımı kestirirken ama bunu sürekli aldırmak zorunda kalan bayanlar var ve insan çogu zaman üşenebiliyorda kuaföre gitmeye, onlar için yararlı konu olur inş :) paylaşım için teşekkürler :p

Ben kuaföre can sıkıntısından gittiğim bile oluyor :D Kuaforum beni özlemiştir diyorum :D Gidiyorum o koltuğa oturduğumda büssürü şey sayıyorum adamcağıza :D oda bana Yaprakcım bak şimdi sırayla başlayalım sana bu yakışır böyle olursa ı ıhh olmaz , bu hiç olmaz , Kırmızı röfle sana gitmez :D yapmadığım muzurluk kalmıyor :D

Ben kuaföre can sıkıntısından gittiğim bile oluyor :D Kuaforum beni özlemiştir diyorum :D Gidiyorum o koltuğa oturduğumda büssürü şey sayıyorum adamcağıza :D oda bana Yaprakcım bak şimdi sırayla başlayalım sana bu yakışır böyle olursa ı ıhh olmaz , bu hiç olmaz , Kırmızı röfle sana gitmez :D yapmadığım muzurluk kalmıyor :D

ay ben hiç sevmiyorum o kuaför koltugunu sağolsun her gittigimde kesin bi indirim yapar birşey yapar ama işgence gibi geliyor benim birde uzakta yakında değil hepsi ayrı saç için ayrı kuaför kaş bıyık için ayrı fön için ayrı tamamiyle bi kuaföre güvenemiyorum fön çektirsem birinde erken bozuluyor fönünü begenmiyorum digerinin saç kesimi yamuk gibi geliyor ona öyle güvenemiyorum kaşçımdan vazgeçmem onun yerini kimse tutmaz zati belkide o yüzden sıkıcı işgence işte bayram için bi kaşlarımı aldırıyım diyorum en son baharın yaz başında aldırmıştım şimdi üşeniyorum cumartesi günü gitsem mi gitmesem mi :D

ay ben hiç sevmiyorum o kuaför koltugunu sağolsun her gittigimde kesin bi indirim yapar birşey yapar ama işgence gibi geliyor benim birde uzakta yakında değil hepsi ayrı saç için ayrı kuaför kaş bıyık için ayrı fön için ayrı tamamiyle bi kuaföre güvenemiyorum fön çektirsem birinde erken bozuluyor fönünü begenmiyorum digerinin saç kesimi yamuk gibi geliyor ona öyle güvenemiyorum kaşçımdan vazgeçmem onun yerini kimse tutmaz zati belkide o yüzden sıkıcı işgence işte bayram için bi kaşlarımı aldırıyım diyorum en son baharın yaz başında aldırmıştım şimdi üşeniyorum cumartesi günü gitsem mi gitmesem mi :D

Allah seni napmasın :DDDDDDD Biz Çarşamba günü gittik analı kızlı :D

Keske tek kas olabilseydim:(
Bi insanin hic kasi cikmaz mi ya lanet olsun!
Kalinlastirnak isterdim;:(

Hemen NazLı :D

Bazı kızlar vardirki saclarından cok kaşlarini tararlar :D sırf kaşlari yüzünden sevmedıgım kişiler var :haha:

kıl için paramı verilirmiş evde alın hanımlar :D

iyi ki kız değilim, bir kaş alacak neredeyse bir evrenin sırrını çözmediği kaldı :icon_smile:

sag alınıyor sol alınmıyor : / bu duruma sınır oluyorm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri