Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde kalmış kız yoktur. Ne istediğini bilmeyen kız vardır veya kriterleri(saçma salak) yüksek olan kız vardır. Ya gerçekten buna inanıyor musunuz? Gerçekçi olalım; abazalık seviyesinin nirvana boyutunda olan bu ülkede yaşıyorken evde kalmış kız lafına beni inandırabilecek bir cümle yok.
Ben bir kere evde kalmıştım.
Ergenlik yaşlarındaydı. Bizimkiler kapıyı kilitleyip gitmişlerdi. Tabi evde olduğumu bilmeyerek. Balkondan atlayabilirmiyim diye düşünürken dönmüşlerdi.
Belki o kız da yine böyle evde unutulmuştur. Gidip kurtaralım.
Morelmanlarımı niye arşa çıkarıyürsünüzz. Kız evde kalmaz bir kerem. İstemiyoruz ve kendi göynümüzle kalıyoruz.d YOKSAM HER KÖRÜN BİR TOPAL ALICISI VARDIR İLLA.ddd