Evde kalmak size faydalı mı oldu yoksa kötü mü oldu?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Evde kalmak size faydalı mı oldu yoksa kötü mü oldu?

İşler biriktiği gibi sorumluluklar da arttı ayrıca kısa sürede yapabileceğim işler, her geçen gün daha çok zaman almaya başladı.

Trafik çekmemek, traş olmamak erken uyanmak zorunda olmamak güzel tarafları. Sınırlanmak kötü. Özgürlüğün kısıtlanıyor bir dostun arkadaşınla dışarı çıkıp kahve bile içemiyorsun.

Zararı oldu. Iş yerimde kapalı günlük harcamLarimda dengeyi kaybettim. Kendimi alkol ve sigara verdim.sosyal hayatım deseniz allak bullak oldu. Çalışanlar daha beter durumda
Dolar olmuş 7 lira

ALLAH 'tan dükkan sahibi kirayi erteledi.

Eee şimdi soralım kim memnun halinden

yüksek tempoda çalışmaya alışık bi ben için iyi olmadı beyin ve vücut programlanmış istiyor. fazla zaman ayırdık kendimize

3 yıldır cok yorulmuştum. Çalışmamak bir süredir iyi geldi. Özledigim anlar da olmuyor degil tabi.

Evet iyi geldi ergen öğrenciler beni bayağı bir yormuştu. Ne soruları bitiyor ne enerjileri ne de özentileri :)
Ama bu aralar özledim sanki okulumu, öğrencileri hatta ve hatta o müdür yardımcısının koridordaki gereksiz bağrışlarını :)

Sorumlulugum cok daha artti benim bu surecte. Gun icindeki dengem, isler, kendime zaman ayirma dilimim, sosyalligim cok etkilendi. Ben bunu hic hesaba katmamistim .p

İlk bocalamadan sonra güzel oluyor.
Dışarıya alışma süreci var bundan sonra.

Yani iş için çıktığım günleri saymazsam daha çok evdeyim herkes gibi.
Bana şu yönden faydası oldu çünkü benim en büyük stres kaynağım iş yeriymiş. Dinlendim bu süreçte. Sanki her şey daha bir düzene girdi. Ve işte farklı bişiler. Keşke böyle şeyler yaşanmasaydı ama herkes bu süreçten bir şeyler öğrendi. Böyle görüyorum ben.
İnşallah eski günlere, normale döneriz, sağlıkla. Temennim bu.

Son düzenleme:
tumblr_pq621vhYsJ1ujmvy2o1_1280.jpg

Ekli dosyalar

• 1589157177970.jpeg
    1589157177970.jpeg
    10.8 KB · Görüntüleme: 0
Bu sürec bittikten sonra,bahceye cadir kurup orada bir hafta kalicam.

Geri