Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Evde kaldığınız süreçteki ev mesleğiniz nedir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bulasık yıkıyorum. Sık sık sürekli bulasık yıkıyorum! Klorak kokusu bağışıklık yaptı bende, o kokuyu almadan duramıyorum!
Paletden saksı falan yapıcam balkona bakalım sıkılmazsam.
ya ben daha once saraplık yaptım duruyor astım onu. Dun neredeyse butun gun dekorasyon videoları izledim. Elimin altında palet var bir suru, onlarla balkona yapayım dedim bir şeyler ama balkon ufak geldi gozume. Birde demirleri boyamak falan lazım. Su tarz seyler hem basit hem güzel olabilir diye dusunuyorum .Bende betondan saksı yapma ve boyama furyasına kapıldım.

ya ben daha once saraplık yaptım duruyor astım onu. Dun neredeyse butun gun dekorasyon videoları izledim. Elimin altında palet var bir suru, onlarla balkona yapayım dedim bir şeyler ama balkon ufak geldi gozume. Birde demirleri boyamak falan lazım. Su tarz seyler hem basit hem güzel olabilir diye dusunuyorum .
Ekli dosyayı görüntüle 4015
Şidmi nerede gördüğümü hatırlamıyorum ancak bir yerde görmüştüm paletten bu şekilde kitap rafı yapmışlardı ve boyamışlardı çok hos duruyordu

Evet evet çok fazla seçenek oluyor paletden. Yeterli ekipman ve alan varsa harikalar yaratılır. Benim aklımda balkona çeki düzen vermek ve köşe takım yapmak var
Bak bu basit ama şık durmuş
Ekli dosyayı görüntüle 4016
oluşturdum kafamda taslagını falan. Bir köşe sabit, diğer köşe tekerlekli olacak cam kenarına geldiği için ortalama 13 palet ile masasını dahil çıkıyor hepsi.Evet , biraz elinden iş geliyosa evinin oturma grubundan masa takımına kadar her seyı paletle yapabilirsin.
Bu tarz ıslerle ugrasan adamların vıdeosu denk gelırse hıc kacırmam ben ızlerım.

oluşturdum kafamda taslagını falan. Bir köşe sabit, diğer köşe tekerlekli olacak cam kenarına geldiği için ortalama 13 palet ile masasını dahil çıkıyor hepsi.
Daha önceki şaraplığım buda
Ekli dosyayı görüntüle 4018
Aynen öyle stres atıyorsun bayağı. Cidden çokta şık duruyor abi şunun güzelligine baksana.
Ekli dosyayı görüntüle 4019
Halledicem hepsini atıcam buraya, başlayıp bitirirsem![]()
yani işin doğrusunu söylemek gerekirse .
Bana görsel olarak şu saçma mobilyalardan daha estetik geliyor bu tarz el işi mobilyalar.
Evin duvarlarını da taş desenli kağıt ya da kopukle kaplarsan super olur bence
Fazlasıyla güzel.
ilk başta o aklımdaydı ama becerememekten korktum açıkçası. Saolsun benden önce oturan hatun kişisi pembe sevdiği için evi pembeye boyamış, gözlerimi her sabah pembe bir dünyaya açıyorum ahaha
Şu koltuğu yaparsam onu da hallederim mutlaka.
Şeyi tavsiye ederim taş kapartmalı straforu uygulaması çok kolay.
Ancak biraz pahalıya patlar sana.
Duvar kağıdını uygulamaktan daha kolay.Daha temiz bir de