Evde kaldığınız süreçteki ev mesleğiniz nedir?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü

• Diğer

Kullanılan: 1 33.3%
  • Temizlikçi

• Tamirci

• Bakıcı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sporcu

• Youtuber

• Kullanılan toplam oy
    3

Bulasık yıkıyorum. Sık sık sürekli bulasık yıkıyorum! Klorak kokusu bağışıklık yaptı bende, o kokuyu almadan duramıyorum!

Paletden saksı falan yapıcam balkona bakalım sıkılmazsam.

Bulasık yıkıyorum. Sık sık sürekli bulasık yıkıyorum! Klorak kokusu bağışıklık yaptı bende, o kokuyu almadan duramıyorum!

Paletden saksı falan yapıcam balkona bakalım sıkılmazsam.

Bende betondan saksı yapma ve boyama furyasına kapıldım.

Bende betondan saksı yapma ve boyama furyasına kapıldım.
ya ben daha once saraplık yaptım duruyor astım onu. Dun neredeyse butun gun dekorasyon videoları izledim. Elimin altında palet var bir suru, onlarla balkona yapayım dedim bir şeyler ama balkon ufak geldi gozume. Birde demirleri boyamak falan lazım. Su tarz seyler hem basit hem güzel olabilir diye dusunuyorum .

1588024743865.png

Çok ilginç fırıncı gibi bişi oldum .P Hiçte anlaam aslında mutfak işlerinden .

ya ben daha once saraplık yaptım duruyor astım onu. Dun neredeyse butun gun dekorasyon videoları izledim. Elimin altında palet var bir suru, onlarla balkona yapayım dedim bir şeyler ama balkon ufak geldi gozume. Birde demirleri boyamak falan lazım. Su tarz seyler hem basit hem güzel olabilir diye dusunuyorum .

Ekli dosyayı görüntüle 4015

Şidmi nerede gördüğümü hatırlamıyorum ancak bir yerde görmüştüm paletten bu şekilde kitap rafı yapmışlardı ve boyamışlardı çok hos duruyordu

Şidmi nerede gördüğümü hatırlamıyorum ancak bir yerde görmüştüm paletten bu şekilde kitap rafı yapmışlardı ve boyamışlardı çok hos duruyordu

Evet evet çok fazla seçenek oluyor paletden. Yeterli ekipman ve alan varsa harikalar yaratılır. Benim aklımda balkona çeki düzen vermek ve köşe takım yapmak var

Bak bu basit ama şık durmuş

1588025119710.png

Evet evet çok fazla seçenek oluyor paletden. Yeterli ekipman ve alan varsa harikalar yaratılır. Benim aklımda balkona çeki düzen vermek ve köşe takım yapmak var

Bak bu basit ama şık durmuş

Ekli dosyayı görüntüle 4016

Evet , biraz elinden iş geliyosa evinin oturma grubundan masa takımına kadar her seyı paletle yapabilirsin.
Bu tarz ıslerle ugrasan adamların vıdeosu denk gelırse hıc kacırmam ben ızlerım.

Evet , biraz elinden iş geliyosa evinin oturma grubundan masa takımına kadar her seyı paletle yapabilirsin.
Bu tarz ıslerle ugrasan adamların vıdeosu denk gelırse hıc kacırmam ben ızlerım.
oluşturdum kafamda taslagını falan. Bir köşe sabit, diğer köşe tekerlekli olacak cam kenarına geldiği için ortalama 13 palet ile masasını dahil çıkıyor hepsi.

Daha önceki şaraplığım buda
1588025755914.png

oluşturdum kafamda taslagını falan. Bir köşe sabit, diğer köşe tekerlekli olacak cam kenarına geldiği için ortalama 13 palet ile masasını dahil çıkıyor hepsi.

Daha önceki şaraplığım buda
Ekli dosyayı görüntüle 4018

Baya iyi.
bu tarz mobilya takımı yapımları bekar insanlar için daha uygun sanki.
Hem masrafsız hem hobi uygulamak için ideal

Baya iyi.
bu tarz mobilya takımı yapımları bekar insanlar için daha uygun sanki.
Hem masrafsız hem hobi uygulamak için ideal

Aynen öyle stres atıyorsun bayağı. Cidden çokta şık duruyor abi şunun güzelligine baksana.

1588026066131.png

Halledicem hepsini atıcam buraya, başlayıp bitirirsem :)

Aynen öyle stres atıyorsun bayağı. Cidden çokta şık duruyor abi şunun güzelligine baksana.

Ekli dosyayı görüntüle 4019

Halledicem hepsini atıcam buraya, başlayıp bitirirsem :)

yani işin doğrusunu söylemek gerekirse .
Bana görsel olarak şu saçma mobilyalardan daha estetik geliyor bu tarz el işi mobilyalar.
Evin duvarlarını da taş desenli kağıt ya da kopukle kaplarsan super olur bence

yani işin doğrusunu söylemek gerekirse .
Bana görsel olarak şu saçma mobilyalardan daha estetik geliyor bu tarz el işi mobilyalar.
Evin duvarlarını da taş desenli kağıt ya da kopukle kaplarsan super olur bence

Fazlasıyla güzel.
ilk başta o aklımdaydı ama becerememekten korktum açıkçası. Saolsun benden önce oturan hatun kişisi pembe sevdiği için evi pembeye boyamış, gözlerimi her sabah pembe bir dünyaya açıyorum ahaha
Şu koltuğu yaparsam onu da hallederim mutlaka.

Fazlasıyla güzel.
ilk başta o aklımdaydı ama becerememekten korktum açıkçası. Saolsun benden önce oturan hatun kişisi pembe sevdiği için evi pembeye boyamış, gözlerimi her sabah pembe bir dünyaya açıyorum ahaha
Şu koltuğu yaparsam onu da hallederim mutlaka.

Şeyi tavsiye ederim taş kapartmalı straforu uygulaması çok kolay.
Ancak biraz pahalıya patlar sana.
Duvar kağıdını uygulamaktan daha kolay.Daha temiz bir de

Şeyi tavsiye ederim taş kapartmalı straforu uygulaması çok kolay.
Ancak biraz pahalıya patlar sana.
Duvar kağıdını uygulamaktan daha kolay.Daha temiz bir de

aklımda o tarzda koyu bir renk var, bir ara komple siyaha boyamayı düşünüyordum belki direk bu odayı siyahta yapabilirim.
Kafamda oturtayım renkleri paletleri ona gore boyarım rengini falan.

@Alper ben kitapligi cok begenmedim ama balkonda cicekler icin olani cok seker olmus. Evet sen yaptikca at buraya, bizlere de fikir olsun : ))

Geri