Evde hayvan beslemek

Konu sahibi son olarak 1022 gün önce görüldü
Kendi hayatına, ailenin hayatına başka bir "hayatı" dahil etmektir. İçerisinde o hayatın kendisine katacağı farklı ışığı fark edemeyenin anlaması imkansızdır; zaten anlayabilmesini beklemek de büyük saflık olur.

• Beğen
Tepkiler: diE
fare görünce
dolanıp duruyorsunuz
hayvan
besleyin

• Beğen
Tepkiler: 0
Evin bahçesi yoksa bence zor iş.

• Beğen
Çok uzun yıllar köpeğim vardı yaşlılıktan öldü normalde 11 yaş yaşayan köpeği 13 sene yaşattım. Mutlu yaşadı ya nereye gittiysem götürdüm eğlendi gezdi benimle. Tek bir şeye pişmanım ilk senesinde kısırlaştırdım. Keşke çiftleştirip bi tane yavrusunu alakolsaydım. Onun yerini doldurmak çok zor.

Çok uzun yıllar köpeğim vardı yaşlılıktan öldü normalde 11 yaş yaşayan köpeği 13 sene yaşattım. Mutlu yaşadı ya nereye gittiysem götürdüm eğlendi gezdi benimle. Tek bir şeye pişmanım ilk senesinde kısırlaştırdım. Keşke çiftleştirip bi tane yavrusunu alakolsaydım. Onun yerini doldurmak çok zor.

Şuan 2 köpeğim var. Ve ikisinide sokaktan buldum.
Bana gelmeden önce kısırlaştırılmışlar.
Ama hocam inanırmısın en büyük hayalim benimde oydu oysa.
İlk köpeğimi kaybettikten sonra inanılmaz bunun pişmanlığını duymuştum.
Evde onlarla yaşamaya gelince, zor kolay diyemem.
Ama ben onlarla bana bakışlarıyla mutlu olan bi adamım.
İnsana farketmeden inanılmaz sorumluluk duyguları öğretiyorlar.
İyi ki varlar ya. Tatildeyim, ikisinide çok özledim.

Eve hayvan hapsedilmesine karşıyım. Kendi açımızdan çol güzel olsa bile hayvanın doğasına ters bence

• Beğen
onlara uygun bir yaşam alanı sunulduğunda, iyi arkadaşlar aslında.
ama ben de siri gibi düşünüyorum çoğu zaman. yakın zamana kadar ev arkadaşım bir muhabbet kuşuydu, kafesini açık bırakıyordum istediği gibi takılsın diye djas çok meraklıydı ya ben nereye o,oraya. djs kendisini civciv beni de tavuk sanıyordu :d
diyeceğim şu hapsetmek gibi geliyor zaman zaman bana da. özellikle köpekleri evde beslemek köpeğe zulüm ya kıyamam.
ancak benim minnoş öldüğünde çok üzülmüştüm, yani iyi arkadaştı işte.

Alıntıdır : D

Eve hayvan hapsedilmesine karşıyım. Kendi açımızdan çol güzel olsa bile hayvanın doğasına ters bence

eve hayvan hapsedilmesi ?
Peki sizce doğrusu nedir ? Sokaklarda taşlanmaları, kendi doğaları gereği havladıkları için üfürme iğneleriyle bayıltılıp acımasızca yaşadıkları yerden koparılmaları ve barınaklara tıkılmaları mı?
Ya da sapkın karakterli beş kuruş etmezler tarafından tecavüze uğramaları mı?
Sizce gerçekten doğru olan hangisi?
Ortada bir yanlış varsa, bu düzen tamamen yanlış zaten.
O yüzden en azından kurtulabilenler için, bir hayat sahibi oldukları için sadece mutlu olmayı bilmeli.

favela-tokyo gerilimini ilgiyle takip ediyorum. <3

giphy.gif

doğrudur efeeemmmm. cevap hakkı doğdu, iddialar bu yönde; siz ne diyorsunuz sn. @Favela ?

eve hayvan hapsedilmesi ?
Peki sizce doğrusu nedir ? Sokaklarda taşlanmaları, kendi doğaları gereği havladıkları için üfürme iğneleriyle bayıltılıp acımasızca yaşadıkları yerden koparılmaları ve barınaklara tıkılmaları mı?
Ya da sapkın karakterli beş kuruş etmezler tarafından tecavüze uğramaları mı?
Sizce gerçekten doğru olan hangisi?
Ortada bir yanlış varsa, bu düzen tamamen yanlış zaten.
O yüzden en azından kurtulabilenler için, bir hayat sahibi oldukları için sadece mutlu olmayı bilmeli.
Hapsedilme konusunu kabullenmemem diğer söylediklerinizi kabullendiğim anlamına gemiyor

Zaten sadece sizin için gerçek doğru nedir diye sormuştum ?
Neyse, bende öyle tahmin etmiştim.
Bir kurt bir geyik bir aslan neyse bir kedi bir köpek bir kuş da öyle özgür olmalı
Benim doğrum bu
Ben de köpekleri seviyorum benim de evcil hayvanım olsun isterim ki olabilirde
Ama bu bencillik benim söylemek istediğim şey bu

Geri