evde çok canım sıkılıyor ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 4323 gün önce görüldü
*Bunalıyorum herşeyden

*Bana sevgili hiç demeyin noluyosa yokluktan oluyo :D

Sıcak bir ele ihtiyacın varsa eldiven giy. Her şey sevgili demek degildir öçxzmcvxömvn bu defa gidiyorum tamam :T:

*Evde tv yok babamda izleyemiyorum net zayıf film izleyemiyorum evde misafir var uğraş edemiyorum ben napim Allahım ölmek istiyorummmmm :icon_yillarcaezildi:icon_yillarcaezildi

Yabanci dizi izle bi alisirsan kopamiyorsun hatta keske daha fazla bos vaktim olsa da bir bolum daha izlesem diyeceksin :d

mona senin durum vahim.. arkadaşlar sana ne dese onu yapasım bunu yapasım yok diyorsun.. kendini kendin mutlu etmen gerekiyor bacım.. madem ev sınırları içinde mutlu olmak istioyrsun küçük şeylerle mutlu olmaya bak derim.. olmadı git yat uyu derim :D

*Zaten beni bu hale getiren diziler filmler oldu

mona senin durum vahim.. arkadaşlar sana ne dese onu yapasım bunu yapasım yok diyorsun.. kendini kendin mutlu etmen gerekiyor bacım.. madem ev sınırları içinde mutlu olmak istioyrsun küçük şeylerle mutlu olmaya bak derim.. olmadı git yat uyu derim :D

Uyuyamıyorum bile :icon_yillarcaezildi

*Arkadaşlar gerçekten durumum kritik :icon_yillarcaezildi Sıkıntıdan patlıycam neye el atsam nevesim kaçıyo hiçbişeye hevesim yok bişeyler eksik gibi,Allah aşkına bişeyler önerin yoksa gerçekten deliricem :icon_yillarcaezildi :icon_yillarcaezildi

evden cikip insan.icine karisirsan.can sikintin gecer:d

[YOUTUBE]OLQGkYyl3hg[/YOUTUBE]

Can sıkıntısına bire bir ilaç.
Canım sıkıldımı açarım evde horon oynarım.
Ayakları yere sağlam vur ama işte o zaman can sıkıntın geçer :D

*Evde misair var nasıl oynayayım? :(

Geri