Evde böcek görünce ortalığı ayağa kaldırır mısın?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Yoo.Hemen onu ortadan kaldırırım böcek karafatma fare akrep..her yaz malatyada survıvor hayatı yaşıyoruz sjsjjs

Hayır. Kedilerim benden önce ortadan kaldıyorlar. :D

Şimdi bir şey itiraf edeceğim. Depremden 6-7 ay sonrası olsa gerek. Çadır hayatına alışmıştım tabi. Çadırın ortasında çekyat var orda uyurdum. Yaklaşık bir ay kadar altımdan 2 fındık faresi turlayıp dururlardı sürekli. Tuzak/kafes getirmeye üşeniyordum ahaha. En sonunda sesten uyanmaya başlayınca o üşengeçliği bi kenara atıp ikisini yakalayıp gerekeni yaptım. Amcamgilin bulgur çuvalları vardı muhtemelen onlara geliyorlardı.

Böcek fobim var, görünce çok sıkıntı etmiyorum da bana temas etmemesi lazım. Bu fobimin zıddı şekilde kamp yapmayı çok seviyorum, umarım bir gün çadırda böcek istilası yaşamam: )

Bir ara garip takıntılarım vardı. Doğallık falan filan. Kimyasal kullanmamak için sinekleri yiyeceklerinden umut ederek örümceklere dokunmazdım. Sivri sineklere karşı hiç bir yararları olmadı. Ev Örümcek ağı doldu.

Bunlar yay burclari degil mi .d

Böcek neyse de fare görürsem 7 cihanı ayağa kaldırırım. Oyuncağına bile dokunamam. Fotoğrafını görünce bile bir hoş olurum. O derece bir fobi…

Böcek neyse de fare görürsem 7 cihanı ayağa kaldırırım. Oyuncağına bile dokunamam. Fotoğrafını görünce bile bir hoş olurum. O derece bir fobi…
Ahahaha ben bir ay boyunca aynı çadırda kaldım onlarla. Yatakta uyurken yatağın altından geçerlerdi sürekli.:D En sonunda yakalayıp tanıştım kendileriyle.:D

Karıncaya tahammülüm sıffır sıffır sıffır..
Denemedik kuru naneler mi dökmedik, salatalık kabukları mı koymadık.. Gördüğüm an tahammül edemeğim bir kaşıntı tutuyor. Halbuki yerde ama ben tüm tezgahta geziyorlar düşüncesine kapılıyorum.. Günümü bununla az zehir edebilirim...

Böceği ortadan kaldırırım.

Geri