Evde böcek görünce ortalığı ayağa kaldırır mısın?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Evde böcek görünce ortalığı ayağa kaldırır mısın?​

Fare fobim var. Bana fare ile her şeyi yaptırabilirsiniz. Fotoğrafını bile görsem içim bir tuhaf oluyor…

Ay evet
İzmir’de özellikle yazın hamam böceği çok fazla var ve aşırı korkuyorum
Evde gördüm girmedim eve yengemlere gitmiştim
Anneme ilaçlamacılar gelmeden girmem dedim ertesi gün geldi öyle kaldım aşırı iğrenç hayvanlar ya
Bir işe yaradıkları yok gerizekalılar

Korkmaktan ziyade tiksinirim yaa böcekten

Örümceğin olduğu yerde aslaa durmam diyordum, burada her tür böcek örümcek gördüm… uçan hamam böceği bile var… en iğrenci de o…. Bir keresinde ailece girmişlerdi eve süpürgeye çektim… Allah affetsin… napim.

Hamam böceği sütü, inek sütünden daha faydalıymış. Yakalayıp sağmayı denemek istiyorum ama hiç hamam böceği denk gelmiyor. Evet yine bir süt vakası.

Normalde hiçbir tepki vermem, korkmam da ama geçen gece tam tersi bir durum yaşadım.

Benim velet gecenin 3'ünde bir şeylerle oynuyor. Karanlıkta sadece siyah bir şey olduğunu gördüm. Ayağımla oynattım, poşet parçası gibiydi, yemesin diye elime aldım. Hayvan iyice çıldırdı. Işığı açmamla elimde tüylü bacaklı iğrenç bir yaratık tuttuğumu gördüm. Bağırarak yere fırlattım. Sonra bir hışımla peçete alıp klozete attım böceği. Boş bulundum.

evet... kaldırmamam için bi neden göremiyorum

• Kahkaha
Tepkiler: ne
büyük böceklerden değil küçük böceklerden korkun onlar çok sinsiler büyük olunca atarım ben

hayır yatağı yorganı kaldırır, içerisini havalandırırim.

Hayır. Korkmam, rahatsız etmem hayvanı.
Hatta diğer forumda vahşi doğa gözlemi adı altında börtü böcek fotoğrafladığım bir konum vardı.

Geri