Evde ayakkabı ile dolaşmak

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
nedense hep üst gelir grubunun edinegeldiği bir alışkanlık izlenimi veren eylem. zira bizler ayakkabımızı çıkarır -tercihe göre kimimiz kapıda bırakmaktan yanayızdır!- eve öyle girer, terliklerimizle yaşamımızı sürdürürüz.

Çok sağlıksız çok zenginde olsam ayakkabımı çıkarırım ben :D

Ayakkabiyla evdemi gezilir ya. Terlik kadar rahat degil hic birsey :)

Eve gelip zor cikariyorum rahatlamak icin bide icerdemi dolasicam yok ya :/

hatta kampüs karşılarında , dershane çıkışlarında satılan 1 liralık tavuk dönere de çikolata parçacığı ekip yerler.

Eğer tam hazırlanıp çıktıysam ve tam dış kapıda anahtar v.s. Bişey unuttuğumu farkettiysem ayakkabıyla eve girdiğim olmuştur hem de odaya kadar. Onun dışında hayır...

Bazen tam çıkarken bişey unutmuşsam ayakabımı çıkarmadan almak için eve girerim,annem arkamdan su döker gibi terlik fırlatığı çok olmuştur ahh annacığım ahh:d

Hafta sonumu temizlikle harcıyorum ben bile gezmezken kimse gezemez o ayağı kırarım..

Ben rahatlığıma düşkünüm,bütün gün papuçlar mahvediyor :T:
Eve gidince şibidikşibidik yalın ayakla durmak gibisi yok kı (:
Zaten oldu da girmeye niyetlendim,annem kopartır bacaklarımı.

Sen benim annemin kim olduğunu biliyon mu :/ kafami kirar valla.

Bazi yerlerde ayakkabi cikarmak onlarin kulturune gore ayip bile sayilabilir. Yani sen ev sahibi olarak ayakkabi cikar diyemezsin en fazla galos verebilirsin.

zenginlikle alakası olmayan,kültürle alakası olan bir davranış. ev ayakkabılı dolaşmaya uygun zeminde değil ise (halı faktörü) zorluk olabilir.lakin deri çizme ile sevişen kadınlar düşünüldüğünde sanıldığı kadar über bi olay değidir.

ayaklariniza yazik ya :D
O ayaklariniz bi evde rahat etsin bari diyesim geldi
Ayrica da çok sagliksiz :olamazz:​

Zenginlikle alakası yoktur, tamamen pisliktir.

eve ayakkabiyla girilmez terlik var cok havali gozukmek isteniliyorsa moden terlikler giysin
twigy-ev-terlik-modelleri-8.jpg
ornek :)

Geri