Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 1-2

Konu sahibi son olarak 722 gün önce görüldü

Forumda arama yaptım bu animasyon filmi hakkında bir konu bulamadım.Dün akşam bir arkadaşım tavsiye etmişti.Açıkcası izlermiyim,izlememizmiyim soru işaretleri ile filmi izlemeye başladım.Fakat sonunda film yüzümde güzel bir tebessüm bırakınca.Hiç tereddüt etmeden serinin son filmini de bulup izledim.Hatta 3. bir devam filmi var mı diye google yoğun bir arama bile yaptım.Ama yokmuş.

Bizim için şirin/tatlı ve sevecen olarak görülen en azından bizim böyle addettiğimiz dostlarımız,sahipleri evden ayrılınca neler karıştırıyormuş neler... : )

Film karikatürize ederek bu temaşamızı noktalıyor.Özellikle filmde ben sokak kedileri tiplemelerine bayıldım.Zira evcil bir hayvanın gözünden sokak kedileri ancak bu kadar güzel tasvir edilebilirdi.

İzlemenizi tavsiye edebilirim.Günün yoğunluğunu atacak,zamanı doldurmanızın yanında tebessüm etmenize de vesile olacak güzel bir animasyon.

Animasyon filmleri ile aram pek yok ancak izlemeye çalışacağım.

Animasyon filmleri ile aram pek yok ancak izlemeye çalışacağım.

Acikcasi bende animasyon izleyen biri degilim.Bu film dahil izledigim animasyon toplasaniz iki elin parmak sayisini gecmez,fakat bu animasyonu sevdim.Zaman bulursaniz yani en azindan zamaniniz olursa izlemenizi salik veririm.

Geri