Evcil hayvanınız var ve evleneceğiniz kişi istemiyor ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 650 gün önce görüldü
Hangisini besleyeyim getirilerini kıyaslarım..

Evde hayvan beslemeye karşıyım ama bahçeli evin olur dışarıda beslersin bir şey demem.

Seven ne yapmaz, sıkıntılı bi hayvan değilse rıza gösterilmeli

Evlenecegim kişiyi terk ederim:p
Kedimi istemeyen adamı bende istemem.

Cevaplara bakinca yeni nesil evliliklerin neden yurumedigini anladım

2 inek, 50'ye yakın tavuk, biri Denizli olmak üzere 10'a yakın horoz, 1 kara kedi, 5 tane köpek.

Tabi, evlenecek olsam hepsini bir kalemde silerim. O derece gözü kara aşık oluruz.

evcil hayvanımı öldürürüm yada kendimi ödürürüm bilemedim şimdi <<

Öyle biriyle ilişkim olmaz zaten.Daha ilk tanıştığımızda söylerim ciddi düşündüğüm insanın özellikleri böyle böyle olmalı diye.Psikolojik bir durumsa tıp ilerledi tedavisi mevcut.
Hayvanlardan rahatsız olan birine değil evleneceğim kadın,arkadaş gözüyle bile bakmam.Psikolojik vb. bir durum değilde keyfi,egoist nedenlerdense (ki genelde öyledir) Tanımasamda bir insandan jet hızıyla soğumam için bir nedendir.

Evde hayvan bulundurulmasina karsiyim, oyle egoistliklten, psikolojik sornunlardan dolayi falanda degil, tamamen prensip meselesi. Bir evcil hayvanim olmus olsa ve hayatimi birlestirecegim insan bu durumdan rahatsiz olsa tabiki ortak bir kararla en uygun olani yapilir. Acik olmak gerekirse hayatimi emanet ettigim adami da bi kedi, kopege degismem.

Evde kedi besliyorum. Kabul etmeyecekse kendi bilir. Kedimden vazgeçmem :)

İnsan hayvanı sevmeli. İstemiyorsa isteyecek, kabul edecek. Kuştan kediden ötürü çekip gidecekse hiç dur demeyin. Gitsin gittiği yere.

İki Tane Muhabbet Kuşum Var.Onlar İçin Yazılar Yazarken ki en önemlisi Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun Annemden kalan çocuklarımı istemezse üzgünüm,değişmem onları.

Geri