Evcil hayvanınız var ve evleneceğiniz kişi istemiyor ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 649 gün önce görüldü
ne yaparım bilemedim :dusun:
Benim öyle uzun yıllar yanımda beslediğim bir hayvanım olmadığı için olursa anneme bırakırım sanırım .
Eşimden vazgeçecek değilim ya (:

evlenmek istemiyosa onuda beslerim :D çok saçma oldu tamam tamam bu saatte anca bu kadar.

Olum yapmayın böyle şeyler ya. :(

Hımm ben ikna ederim onu :)

Bir şekilde kabullendırmek gerektiğini düşünüyorum. Yada tercih yapıcaksınız.
ßaşak yoksa boyle bir sıkıntınmı var:)

Gelin kaynana ilişkileri baslamıs :D sanırım:)
Yoksa planım kayınvalidnin elinde kediyi kabullendırmekmı :D
yok bu plan yeni yeni şekillendi kayınvalidem çok naif bi insan (Allah nazardan korusun) oglu inaaaaaaaatttttt :D yok dedimi diyo annemde beni ilgilendirmez götür kedini diyo sen biliyosun kedi sevdamı annemede zor kabul ettirdim :D şimdide bizim bey karşı iyimi :D:D:D ama kayınvalidem beni kırmaz eminim yaa yada emin olmak istiyorum :D

ikisini de kapının önüne koy bakalım hangisi en uzun süre bekliyor..
kedin, köpeğin sabaha kadar bekler ama sevdiğin insan maksimum bir saat :)

ikisini de kapının önüne koy bakalım hangisi en uzun süre bekliyor..
kedin, köpeğin sabaha kadar bekler ama sevdiğin insan maksimum bir saat :)

eğer 1 saat beklesin ben kediyi bırakmaya razıyım 1 saat bile hayal benim için beklemez çnk :D:D:D:D şaka bi yana karşı ama zalim değil çözüm bulucaz inş :D

yok bu plan yeni yeni şekillendi kayınvalidem çok naif bi insan (Allah nazardan korusun) oglu inaaaaaaaatttttt :D yok dedimi diyo annemde beni ilgilendirmez götür kedini diyo sen biliyosun kedi sevdamı annemede zor kabul ettirdim :D şimdide bizim bey karşı iyimi :D:D:D ama kayınvalidem beni kırmaz eminim yaa yada emin olmak istiyorum :D

Kedi ortada kalmıs:D koskoca kayınvalıde gelînini kırarmı yahu :D:D enişte beyde inatcıymıs he sen kabul ettıremedıysen kimse ettıremez:D

eğer 1 saat beklesin ben kediyi bırakmaya razıyım 1 saat bile hayal benim için beklemez çnk :D:D:D:D şaka bi yana karşı ama zalim değil çözüm bulucaz inş :D

ciddi ciddi ikisini de kapının önüne koyma :D
bulmuşun bir tane kaçırma, kedi köpek gönder gitsin bu devirde koca bulmak kolay mı kız ::D

ciddi ciddi ikisini de kapının önüne koyma :D
bulmuşun bir tane kaçırma, kedi köpek gönder gitsin bu devirde koca bulmak kolay mı kız ::D

koysam ne olacak ikiside beklemez zaten beni :haha: sende beklemeyeceklerini hissettiğinden kediyi gönder bu olayı daha az hasarla atlat diyosun yani :zuha:

Geri