Evcil hayvanı olanlar daha çekici!

Konu sahibi son olarak 1193 gün önce görüldü
Evcil hayvanı olanlar daha çekici!

Birinin hayvanları sevmesi ya da evcil hayvanının olması ona bakışınızı değiştirir mi? Hayvanları sevmeyen biriyle birlikte olur musunuz? OkCupid’in Türk kullanıcılar üzerinde yaptığı araştırma, hayvan dostu olmanın ilişkimizde ne kadar etkili olduğunu ortaya çıkardı. İşte detaylar...

1
5f7628d155427f1f74e54e1e

“Evcil hayvanları seviyor musunuz?” sorusuna kullanıcıların yüzde 76’sı “Evet” diyor. Evcil hayvanları seven kadınların oranı yüzde 83, erkeklerin oranıysa yüzde 79. Soruya cevap verenlerin yüzde 80’i de evcil hayvan sevmenin ilişkileri belirlemede etkili olduğunu düşünüyor. Yani evcil hayvan sevmeyeni, karşısındaki de sevmiyor!
2
5f76294c55427f1f74e54e26

Dünyanın geneli kedi ve köpek insanları olarak ikiye ayrılıyor. “Kedi insanı mısın yoksa köpek insanı mı?”. Soruyu yanıtlayanların ise neredeyse yarısı (%43) “Her ikisi de” cevabını veriyor. “Hiçbiri diyenlerin oranı sadece yüzde 4.

3
5f7628cd55427f1f74e54e18

Kedi ve köpek tercihinde ise kazanan yüzde 5’lik bir farkla köpekler. Kadınlar kedi ve köpekleri eşit oranda tercih ederken erkekler yüzde 7’lik bir farkla köpekleri daha çok sevdiklerini belirtiyorlar. Ayrıca sorulara cevap veren insanların 4’te 1’i profil fotoğrafında köpek olmasını oldukça etkileyici bulduklarını da söylüyorlar.

4
5f76295255427f1f74e54e28

Verilen yanıtlardan insanların kedileri ve köpekleri çok sevdiğini ve bunu ilişkide çok önemli bir şey olarak gördüğünü anlıyoruz. Peki, kullanıcılar evcil hayvan sevmeyen biriyle birlikte olur musun?” sorusuna ne cevap veriyorlar?

5
5f7628d055427f1f74e54e1c

? İnsanların yüzde 53’ü evcil hayvanları sevmeyen biriyle birlikte olmayacağını söylüyor. Yani hayvan sevmiyorsanız biriyle birlikte olma şansınız yarı yarıya düşüyor. Bu konuda kadınlar daha hassas. Kadınların yüzde 63’ü, erkeklerin de yüzde 51’i evcil hayvan sevmeyen ve istemeyen biriyle aynı evde yaşayamayacağını düşünüyorlar.

6
5f7628cd55427f1f74e54e1a

Yani özetle eğer hayvan sevmiyorsanız insanların sizinle uzun bir ilişki içine girme ihtimalleri de oldukça düşük görünüyor. Kim bilir? Belki de soruları yanıtlayanlar, hayvan sevmeyen insan da sevmez diye düşünüyorlardır. Siz ne düşünüyorsunuz?

Pembenar

Bugüm kime âşık olsam? adlı soruma bir cevap ararken bu konuya denk geldim, arkadaşlar yılan, komodo ejderi, timsah, ve nevi, olgular besleyenler hariç, işte kedidir kuştur, köpeeğ filam, bunları olan varsa hadi saat 12 oldu zaten 1 günlük kotamız var, seslenin de âşık oliyım.

vardı bi ara
kızlara şebeklikler falan

niye o zaman @yoSun benden tiksiniyor artık… yok kedi kaşığı yaladı, yok kaseyi emdi, yok her yerin tüy, yok dışarı sıçmış o… eskisi kadar çekici değilim gözünde :emoji_sweat:
Kiz kardeşim de öyle ya kedinin tülü yanağını partilerini ağzına sokup vıç vıç öpüyor ya öğğk… :(
Evine her gittiğimde küsüşüyoruz .. neymiş efenim kedisini yanıma yaklaştırmıyor muşum …. Nasıl teyzeymişim kjkjkjkj

Kiz kardeşim de öyle ya kedinin tülü yanağını partilerini ağzına sokup vıç vıç öpüyor ya öğğk… :(
Evine her gittiğimde küsüşüyoruz .. neymiş efenim kedisini yanıma yaklaştırmıyor muşum …. Nasıl teyzeymişim kjkjkjkj

hepinizden temiziz, HEPİNİZDEN. (benimki biraz sinirli bakabiliyo korkmayın) yosun buna “pasaklı” diyo bi de, kırıcı kadın… bok sıçramış gibi yüzüne diyo, haydi yosi linçlemece…
B087CD41-7388-4719-8A19-E026FF7E6A18.png

Bahçede baktığım 9 tane kedi var. Level olarak en üst seviyede çekiciyim o zaman :)
Cidden 9 kediye mi bakıyorsun? Ben bir tanesine bile bakabilecek inancı taşımadığım için sahiplenemiyorum ya.
abim bir tane scottish baktı. Kediye aşık oldu resmen. Story atıp duruyordu sürekli. Kgjfjj

niye o zaman @yoSun benden tiksiniyor artık… yok kedi kaşığı yaladı, yok kaseyi emdi, yok her yerin tüy, yok dışarı sıçmış o… eskisi kadar çekici değilim gözünde :emoji_sweat:
Vallahi pasaklıya hayırlı bir eş bulalım evlendirelim diye 4 gözle bekliyorum:D
Ben sevmem öyle ev eşyalarının hayvanlarla aynı anda kullanılmasını!
Bunlar tamamlanıncaaaaaa artık ışıltınla birlikte sarılabiliriz:p
:*

Vallahi pasaklıya hayırlı bir eş bulalım evlendirelim diye 4 gözle bekliyorum:D
Ben sevmem öyle ev eşyalarının hayvanlarla aynı anda kullanılmasını!
Bunlar tamamlanıncaaaaaa artık ışıltınla birlikte sarılabiliriz:p
:*

hayırlı bi eş bulursak en az 4 tane daha pasaklı dünyaya gelebilir, biz bunu istemiyoruz… sanki aynı tasa su koyup birlikte içiyoruz çocukla aşk olsun :emoji_sweat:
dur düşmanlarımı sevindireceksin napıyosun hahaha:D
sana düşman olarak bizi sevindirmelerine karşılık bi iyiliğimiz olsun onlara <3

Geri