Evcil Hayvan Severler Buraya

Konu sahibi son olarak 3304 gün önce görüldü
Merhabalar değerli arkadaşlar evcil hayvanlarımızın resimlerini bu konu altında paylaşmaya ne dersiniz ?
Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama biricik yavrularımızın fotoğraflarını, sorunlarını, bakımlarını, nasıl beslenmeleri ve hangi durumda ne yapılması gerektiği konusunda bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşıp;
Birbirimize yardımcı olarak gayet faydalı bir iş çıkarmış oluruz.

Bu benim küçük oğlum labrador-akbaş melezi

a6785182_o.jpeg

60dd074b_l.jpeg

604f8d4e_l.jpeg

bdb5d89e_o.jpeg

7a4a817c_l.jpeg

f9a0a9d4_o.jpeg

53001471_l.jpeg

66abf66b_l.jpeg

Bunlarda minik arkadaşlarım :)

97ae15a3_l.jpeg

73bfbe04_l.jpeg

8c289c9e_l.jpeg

8ab217df_l.jpeg

9df5c1e7_l.jpeg

1fb8bee7_l.jpeg

0bccae8f_l.jpeg

9c917381_l.jpeg

296e3536_l.jpeg

Daha çoook resim var hepsini zamanlar eklerim artık :D

Peki evcilleri sevip yabanileri disliyormusunuz?mesela benim by ara favorim kutup ayilari ben yaniyorken onlar buzullarda serin sularda kiskanmamak elde diil

Peki evcilleri sevip yabanileri disliyormusunuz?mesela benim by ara favorim kutup ayilari ben yaniyorken onlar buzullarda serin sularda kiskanmamak elde diil

Balkona kuşlar için koyulan bir kapta su ve ekmek parçaları veya kapının önüne koyulan
Yine su ve yiyecek bizleri öldürmez :)

Kutup ayılarını kıskanmak ha :D oraya gidincede üşürsünüz bu defa soğuktan şikayet etmeye başlarsınız :D

Balkona kuşlar için koyulan bir kapta su ve ekmek parçaları veya kapının önüne koyulan
Yine su ve yiyecek bizleri öldürmez :)

Kutup ayılarını kıskanmak ha :D oraya gidincede üşürsünüz bu defa soğuktan şikayet etmeye başlarsınız :D

İnsanoğlu iste nabican cok nankör bunlar

Ay köpeğine bayıldım tam sevmelik cidden :tatlı:

Geri