“Ev İşleri Yapan Erkek Erilliğini Kaybeder!”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne alaka yahu. Ben evlenmeden yapıyorum. Kız kardeşim var ama hiçbir şeye ellemez. Annem hastayken çoğu şeyi ben yaparım evde her türlü ev işinden anlarım. Bir tek yemek yapma konusunda pek becerikli değilim. Eskiden yapıyordum ama uzun zamandır mutfağa o niyetle girmediğimden şu an yapamam. Basitinden kavurma, et sote, tavuk sote falan işte.

Hiçte erilliğimden bir şey kaybetmedim.

Şimdi ben davar ve seksist olduğum için, bu adamı haklı bulacağımı düşünebilirsiniz.

Ama hayır. Tamam ben sana cam sil paspas at demiyorum. Ama eğer bunları yapmayacaksan parasını verip adam tutacak ve yaptırtacaksin. Yok öyle karıya köle muamelesi.

O zaman testisten testosterondan erden erilden bahsedebiliriz.

Sirada süt parasi da var mi doktor?

Senin medreselerde okuduguna iyice ikna oldum.
Bedava kabadayılık olmaz.
Hem misal bir erkek emir komutada en altta diyelim. Eve gelip karısına testo gösterisi yapamaz. Benim inancıma göre zaten o adam evlenemez.

Doğada herkesin üredigi nerde görülmüş. Savaş var bunun için.
Sanayi devrimi sonrası buldu her erkek üreme imkanı.

Evlilik üreme imkanı mı diye de karşı gelirsin sen simdi :)
Yani demek istediğimi anladın.

Bedava kabadayılık olmaz.
Katiliyorum.
Hem misal bir erkek emir komutada en altta diyelim. Eve gelip karısına testo gösterisi yapamaz. Benim inancıma göre zaten o adam evlenemez.
Evlenebilir.
Belki daha terfi alacak felan filan.Faktörler genisleyebilir.
Ve haklisin,evde eskiya disarda evliya olan adamin kesin bir problemi vardir.
Doğada herkesin üredigi nerde görülmüş. Savaş var bunun için.
Sanayi devrimi sonrası buldu her erkek üreme imkanı.
: )
Herkes üreyebilir de, en güclüler hayatta kalabilir.
Rahatlik batti mi diyosun Doktor?

Evlilik üreme imkanı mı diye de karşı gelirsin sen simdi :)
Yani demek istediğimi anladın.
Yo yo anladim.
Ama Cogu kisi icin evlilik üreme imkani zaten.

Vurgulamak istedigim seyi de sen anlamissin zaten.
Tsk ederim.

Eşinin yanında mübarek hizmetçiler ama analarının evine gelince ablasına kardeşine çay kaşığını sallarlarrrr.

İlk ev işene 12 yaşımda el attım. Annem hastalandı kalkamıyor. Bana yataktan tarif etti ve Makarna pişirdim. Annem bir kaşık Tuz at demişti. Ben de bir yemek kaşığı attım. Bir tadına da bakayım dedim. Aboo, bu ne böle dedim birden. Karadenizliler anında her şeye çözüm bulur. Ben de noytralize etmek için bir kaşık da Şeker attım içine. Sonra bir tatlı kaşığı daha tuz ekledim ve böylece tarifeye uymuş oldum.

Yemekte sordum, nasıl olmuş diye. Beğenmedik mi desinler? Başka bir şey yok. Ama ben yiyemedim, içinde olanları bildiğim için. Midem almadı bir türlü.

Ev işi yapamayan erkekler yalnız yaşarken evine uğranmaz şekilde yaşıyorlar. Böyleleri ile kaç yıl birlikte yaşadım.

Videoyu izlerken "Mark Harmon - After the Promise" filmi geldi aklıma...

Evlilik kararı alan insanlar her şeyden önce ortak bir hayata adım atıyor ve yerine göre de birçok konuda iş bölümü yapıyorlar. Hastalık ya da zorunlu bir durumda, erkek, bırakın ev işi yapmayı, çocuklara bile bakabilmelidir. Toplumda 'erillik ve dişilik' diye kendi algılarını yansıtan bazı insanlar, bu durumu genele de yaymaya çalışıyorlar.

Sonuç olarak, çoğu erkek zaten evlilik öncesi tek başına bir hayat sürdüğü için ev işleri konusunda da eşine yardımcı olmaktan rahtsızlık duymayacaktır.

@Lefty yo. Çocuk bakmak erkek işi değil. İstese de yapamaz. Çocuğu anası büyütür. Bu nedenle velayetler büyük çoğunlukla anaya verilir.

Öf erilliginize de disiliginize de baslayacagim simdi. Velet degilsiniz eliniz ayaginiz tutuyor kadini erkegi yok herkes bir isin ucundan tutmali. Dört kadinla büyüyen erkek kardeşim her işi yapıyor...gelin adayimiz yemek yapmayı bilmiyor mesela, kıza resmen premium erkek hazırladık bize dua ediyor...

Geri