Ev hanımı

Konu sahibi son olarak 907 gün önce görüldü
Çalışmayan ev işi yapan bayanlara söylenen söz. Açıkçası çalışmıyorum deseler daha iyi.

Cem Yılmaz yine bununla ilgili harika tespit yapmış demeden geçicem :))

[YOUTUBE]TnIoqjdXbOc[/YOUTUBE]

Şimdi biri gelip buraya ev hanımları banlansın yazacak rez. alın :p

Her ikisi de çalışıp ev işlerini bölüşebilirler.
Daha ekonomik olur hem.
Kadın tüm ev ahalisinin çamaşırını ütülemek zorunda değil mesela.
Tek yetkinliği de yalnızca ev işleri değil.

#lanemojehariçevkadınlarıbanlansın

jdskd

ev hanımlığı bence en zor şeylerden biri. Çocuk büyütmek zaten başlı başına bir olay. Ne olursa olsun, kadın çalışsa da, çalışmasa da ya da çocuk bakımını bölüşseler de, annenin sorumluluğu her zaman daha fazla oluyor. İstisnalar kaideyi bozmaz. Ayrıca, ev işi planlaması, ev masraflarının gelir - gider dengesi, bunlar da genellikle ev hanımlarının işi oluyor. En azından benim annem, böyle bir ev hanımıydı. Gerçi benim annem çalışan bir ev hanımıydı. Bakın çalışan ev kadınlarının yükü daha da ağır mesela. Neyse zor zanaat, hafifsenecek bir durum değil.

lay lay lomları da mevcuttur fekat bize ne tabi :T:
yemek yiyorum şu anda hiçbir şey umurumda değil :D

En kutsal meslek, şapka çıkarırım.

O işler hiç bitmez
Evde keyif sürüyorlar sanılıyor ama değil
Hem ev hem iş hem çocuklar olunca oooooo (:

( Senin lafına kaldı ev hanımlarının banlanması. Neysss daha yeni mevzu çıkardım seninle uğraşmayacağiiim. )

Ben niye bu konuya etiketliyim acaba akskka
Ben işe başlayalı çok oldu, bu forumun ev hanımı lanemojjj’dur :hppy:

Çalışmayan kadınlar için denir. Ben de şunu sorarım; diğerleri otel hanımı mı? :T:

Bir çok türk kadının hayali evlenip evde çocuk bakmak, ya da istemeyerekte olsa yaptığı şey.

50 kişilik bir sınıfta öğretmenlik yapan arkadaşımın isteği.
Kendisi 'ev erkeği' olmak istediğini sürekli dile getirir. Ajsbsjdh

Ev ev de ben en fazla ev kızı olurum.d

istisnaları tenzih edelim ama birçoğu halinden memnun olan kadınlar topluluğu. kadınlar hayata katılmalı, ekstrem bir durumları yoksa çalışmalılar. zorluk konuşulacaksa da gündüz çalışıp akşam ev işiyle, yemekle, çocukla uğraşan kadınların emeği gözümde çok daha değerlidir.

Geri