Ev arkadaşı

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Normalde çok iyi anlaştığınız biriyle aynı eve çıktığınızda anlaşamayabiliyorsunuz bazen, çok iyi seçilmeli ev arkadaşı.

4 senelik arkadaşımı uni de bi sene de komple hayatımdan cikarmama neden olmuştu bu ev arkadaşlığı.
Insan aynı evi paylasinca daha bii başka oluyor hersey .

karı koca gibi oluyorsunuz. gece eve gelmediğinde içinizde bir merak, kulağınızda telefon "lan geliyom ne arayıp duruyon ya" deyişiyle rahatlıyorsunuz. önce onun horluyor olması mutlu ediyor sizi geceleri. siz farkında değilsiniz ama "gelirken ekmek de alsasa" dediğiniz ilk insan o oluyor hayatınızda. bazı günler bi öğrencilik dolmuş parasını aldığınız kredi kartınız, bazı günler size yemek ısmarlayan centilmen erkeğiniz oluyor kendisi.

allah belanı versin lan ismail, 2 yıl daha sabredemedin mi çıktın gittin o evden. : (((((

Yüzünü pek göremiyorum. Eve hep benden sonra giren; Çocukluk arkadaşım ortaokul 6. sınıf ta tanistigim.
Simsiyah saçlarının arasına mavi renkler ekleyip bi nebze hayata bakışınıda yansıtan. Benim gibi annesini çocuk yaşta kaybeden. Odası'nın duvarları siyah yatağının örtüsü kırmızı tam bir akrep burcu kadını olan.
Cem adrian bana sevdiren ; harika lazanya yapan.
ruhsuz bir adama aşık her seferinde kendisini üzen den vazgeçmeyen müthiş Melankolik ama bir o kadar anac
Adı ve soyadı anlamlı. Bira yi çok seven asla rakı içmeyen dövme manyağı. .
Hayatımda ki en güzel şeylerden biridir derya.
Canım arkadaşım.

Oda arkadaşı da ev arkadaşı gibi işte bir süre sonra ailemiz gibi oluyor hastalığına,mutsuzluğuna üzülüp mutlu anına sevincine ortak oluyoruz. :p

Ailen oluyor.
Sırdaşın yoldaşın oluyor.
10 yıllık arkadaşımla eve çıkarken ev arkadaşı olursanız işler değişir demişlerdi.
2 yıl aynı evde yaşadık bir sorun yaşamadık şükür.
Ev arkadaşı iyi olursa candır :o

Yillardir yalnizim.hic ev ark olmadi.
Neden acaba :p

Geri