Euro NCAP çarpışma test tarihinin en kötü 10 otomobili!

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Motorlu Taşıtlar (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 1739 gün önce görüldü
[YOUTUBE]MBKEUTdAH5w[/YOUTUBE]​

sasirdim mi? hayir benim kaza yaptigim modelden sonra arabalar bin parcaya bile ayrilsa sasirmam, curumleri kadar yer bile yakmazlar. Verdigimiz paralara yazik, Allah muhafaza etsin kazadan hepside ayni guvenmiyorum hic birine.

sasirdim mi? hayir benim kaza yaptigim modelden sonra arabalar bin parcaya bile ayrilsa sasirmam, curumleri kadar yer bile yakmazlar. Verdigimiz paralara yazik, Allah muhafaza etsin kazadan hepside ayni guvenmiyorum hic birine.

Bende kaza yapmış biri olarak söylüyorum,bütün arabalar demiyelim bence,araba çok önemlii benim arabam sağlam olduğu için küçük sıyrıklarla kurtulmuştum, kağırt gibi arabalardan kurtulmak çok zor,Bide tabiki kazanın şekli önemli, sana çarpan araba senden iyise tabiki hasar alıyorsun.:)

Bende kaza yapmış biri olarak söylüyorum,bütün arabalar demiyelim bence,araba çok önemlii benim arabam sağlam olduğu için küçük sıyrıklarla kurtulmuştum, kağırt gibi arabalardan kurtulmak çok zor,Bide tabiki kazanın şekli önemli, sana çarpan araba senden iyise tabiki hasar alıyorsun.:)

Gecmis olsun, umarim bir daha ikimizde yasamayiz : )
Dedigine bende inaniyordum ilk kaza yaptigim modelden sonra arastirdim en saglami volvo dediler, volvoylada ayni sekil oldu pek guvenim kalmadi acikcasi.
Dedigin gibi kaza seklide onemli, asiri hiz yapan biriyim belki sonuc ondan boyle husran oluyor, ama hiz olsun sekil vs olsun adinin hakkini vermesi gerektigini dusunuyorum, sonucta once Allaha sonra kasaya emanetiz ama kasa faso fiso imis.

Geri