euphoria

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
HBO'nun aşırı abartılan dizilerinden biri yine ama izleyeceğiz mecbur...
dizi seks uyuşturucu ve alkol bağımlılığı gibi toplumsal yozlaşmaya yol açan sorunları ele alıyor...
bugün 3. sezonunun ilk bölümü yayınlandı, izlemedim henüz ama dehşet sahneler var ve eleştirilerin merkezine şimdiden oturmuş durumda...
sydney sweeney'nin emzikli pozuna pedofili eleştirileri, yönetmenin ve senaristinin aşırı rahatsız edici fantezi dünyaları hakkında... bir çok eleştiri... aşırı cesur sahneler..

Nate jacobs adamım ya .

Ve tabii ki queen için izliyoruz haha

şimdi sinefilin teki çıkar, temelde "amerikan dramı" bu ya derse... ağzına terliği vururum... sex education en azından eğlenceli...

Ah müthiş bir calvin klein parfümü. Bu henüz ülkemize gelmemişken-belki yaygınlaşmamışken- yurtdışında yaşayan apartman komşumuz ben üniversitedeyken bundan bize iki şişe getirmişti oradan ve bütün arkadaşlarım soruyordu-erkekler dahil-
Sonra çok fazla yayıldı, ben böyle şeylerden rahatsız olmam; onun için değil fakat sanki parfümün o güzelliği ve kalıcılığı da gitti yıllarla beraber. Formülasyon mu değişti-bilemiyorum- artık kullanmıyorum ama bu parfüm benim efsanelerim arasında yer alacaktır. -bu yorum da böyle olsun:d-

Geri