ETKİNLİK | Hangi sayı,hangi şarkı senin şansın?

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti

ETKİNLİK | Hangi sayı,hangi şarkı senin şansın?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Merhaba Arkadaşlar;
Yine yeni etkinlik ile karşınızdayım.
Bu sefer ki etkinlikte sizlerinde katılımı gerekmekte.Etkinlikten size kısaca paylaşıyorum.
Küçükken Radyolarda şarkılar çalardı.O an radyo dinleyen kişiler kendine 1 sonraki şarkı şarkı benim olsun.
2 sonraki şarkı benim olsun.3 şarkı sonrası benim olsun diye bir şans aksiyonu yapardık.
Şimdi bunu forumda üyelerine uyarlamak istiyorum sizlerinde katılımıyla.

Bu etkinliğe 1 ile 20 arasında bir şıkkı seçip yorum hangi sayıyı seçtiğin belirterek katılabilirsiniz.Tüm şıklar dolduğunda şarkıların kliplerini ve listeyi sizinle paylaşacağım.

Dipnot:Şarkı listesini benim dışında kimse bilmiyor ve Anketi açtığım anda Ekran Resmini tarih ve saat olarak alıp şıklar dolduğunda videolar birlikte paylaşacağım.
Yani herkes içinden gelen sayıyı vote yapmalı.

Son düzenleme:
cok guzel dusunmussun sevgili @NitCh bizde aynen boyle radyoda calan parcalari sirayla secerdik en guzel parca kime denk geldi kavgamiz bile olurdu ablamla aramizda :)
Ben iki diyorum bakalim sansima hangi parca cikacak :)

Son düzenleme:
@huri 11 şıkkına oy verip onaylandıktan sonra kapanacak ve sana ait olacak. 11 şıkkına oy vermemişsin:)

O halde ben de uğurlu sayım olan 3'ü seçiyorum. :)

Bazı şıklara 2 veya 3 kişi vote yapmış arkadaşlar.Onlardan rica ediyorum. Diğer şanslı sayıları seçmeli.

Örnek vermek gerekirse; 3,8 ve ve 13 şıkları 2 veya 3 kez tıklanmış.

Boş şıklar:2,4,5,6,9,10,12,14,15,18,19

19 numaralı formasıyla Deli İbo (:
Formamdaki numara olan 19'u seçiyorum.

Sanırım onlardan biri de benim. :) 9 diyorum.

Geri