Etkili Evlenme Teklif Etme Yöntemleri

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evlenme teklifi, bizim toplumumuzda genel olarak erkekler tarafından yapılır. Bu nedenle evlilik teklifi önerilerimiz erkekler için olacak. Yazımızda, en ideal evlenme teklifi önerilerini bulacaksanız. Çünkü, yazıya aldığımız evlenme teklifi önerileri, yüzlerce kadına sorularak, genel olarak kadınların hoşlandığı evlenme teklifi şekillerinden yola çıkılarak hazırlanmış.
İşinizi gücünüzü yoluna koydunuz. Geleceğinizin maddi olarak garantisini sağladınız ve artık bir ailenin sorumluluğunu taşıyabileceğiniz durumda olduğunuzu düşünüyorsunuz. Hatta, eş adayınız bile hazır. Epeydir birlikte olduğunuz kız arkadaşınızı artık eşiniz olarak yanınızda görmek istiyorsunuz. Ama ona nasıl evlenme teklif edeceğinizi bilmiyorsunuz. Çünkü evlenme teklifi yaparken etkili olsun ve hem onu mutlu etsin hem de sizi geri çevirmesin istiyorsunuz.

Evlilik Teklifi için her şey hazır, tüm şartlarım evlilik için uygun ama, hem utanıyorum hem de nasıl teklif edeceğimi bilmiyorum diyenlerdenseniz, elinizi çabuk tutmak için bir fırsat sunmak istedik size. Sizin için derlediğimiz evlenme teklifi önerilerimizden muhakkak biri size uyacaktır.
Ancak, öncelikle dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalar var. Evlilik teklifi önerilerinden önce, bu püf noktaları incelemenizde fayda var…
– Eğer; evlenme teklifini çağ dışı buluyor ve ”devir değişti.Ne gerek var evlenme teklif etmeye? Nasılsa kendiliğinden evlilik yoluna gireriz” diye düşünüyorsanız bu düşünceyi kafanızdan silin. Şunu bilin ki, kadınlar ne kadar ileri görüşlü olurlarsa olsunlar mutlaka evlenme teklif edilmesini beklerler.
– Evlenme teklifini, rastgele kafanıza estiği zaman değil, planlanmış bir şekilde teklifte bulunmaya dikkat edin.
– Yalnız, yakın zamanda evlenme teklif ececeğinizin sinyallerini sevgilinize hissettirmeyin. Sürpriz yapın. Çünkü kadınlar sürprizlere bayılırlar.
– Çok utanıyor ve utangaç olduğunuzdan dolayı heyecan basıyorsa, heyecanınızı yenmenin yollarını arayın. Hatta arkadaşlarınızdan yardım alın. Yine de heyecanlanmanızın önüne geçemiyorsanız sorun etmeyin. Utangaç bir sevgiliden evlenme teklifi almanın da güzellikleri vardır.
Evlenme teklifi nasıl olmalı?
– Yemekte; Çok klasik bir yöntem olsa da romantik bir yemekte evlenme teklif etmek kadınların en çok hoşlandığı ve hayır diyemediği bir yöntemdir. Eski yıllardan beri geçerliliğini korumuş ve hala günümüzde kadınlar için en geçerli yöntemdir. Romantik bir yemek esnasında kutudan çıkan bir yüzük ve kadınına karşı diz çöküp “benimle evlenir misin?” diyen bir erkek… Tam bir film karesi…Hangi kadın hayır diyebilir ki?
– Mektup; ”Çok utangaçım. Yüz yüze evlenme teklif ederken utanırım.” diyen erkekler için en ideal yöntemdir. Önceden hazırlamış olduğunuz romantik satırlarla süslediğiniz teklif mektubunuzu, sevgilinizin eline geçecek bir yere bırakmanız yeterli olacaktır. Birlikte yaşayanlar bu konuda daha şanslı tabi. O uyurken mektubu kucağına bırakmak çok romantik olacaktır çünkü.
– Cd kaydı; İkinizin fotoğraflarından oluşan bir slayt hazırlayarak, romantik bir fon müziğiyle süsleyip, en sonuna da ”benimle evlenir misin” yazdınız mı süper bir evlenme teklifi hazırlamış olursunuz. Hatta, evlenme teklif eden kendi görüntünüzü kameraya çekip, cd ye eklerseniz daha etkili olur. Geriye, hazırlanmış bu cd yi sevgilinize ulaştırmak kalıyor.
– Futbol maçı; Sizinle stada gidip maç izlemeyi seven bir sevgiliniz varsa şanslısınız. Ona stadda romantik bir evlenme teklifi hazırlayabilirsiniz. Maç öncesi arkadaşlarınızı organize ederek, sevgilinizin adını da yazdırdığınız ”Benimle evlenir misin?” yazan bir pankartı karşı trübünde arkadaşlarınıza verin. Maç devam ederken, pankartı arkadaşlarınız açtığında, sevgilinizin yüz ifadesini tahmin bile edemezsiniz.
– Reklam panosu; Yollarda gördüğümüz ışıl ışıl, göz kamaştıran reklam panolarından bahsediyoruz. Evlenme teklifi için süper romantik bir yöntem. İstediğiniz kadar kiralayabileceğiniz bilboardlar üzerine aşkınızı yazabilir, evlenme teklifi yapabilirsiniz. Yalnız, dikkat edeceğiniz husus, bilboardların sevgilinizin geçeceği yol güzergahında olması gerekir.
– Arkadaşlar; Önce sevgilinizle başbaşa güzel bir yemek organize edin. Yemek esnasında ona yüzükle birlikte evlenme teklifi edin. Ama o da ne? Sadece ikiniz değilmişsiniz bu romantizme tanıklık eden. Önceden organize ettiğiniz arkadaşlarınız da aynı mekandaymış ya da planladığınız zamanda birden mekana girip kutlamanıza coşkulu bir şekilde eşlik etmeye başlamışlar. Patlayan flaşlar, alkış tufanı! Daha güzel ne olabilir ki!
– Kitap; Yazmaktan hoşlanıyor ve kaleminize güveniyorsanız sevgilinize karşı olan duygularınızı yazıya dökün. Sevdiğiniz şiirlerden, aşk sözlerinden , şarkılardan eklemeler yapın. Belki yüzlerce defa “seni seviyorum”, yüzlerce defa “benimle evlenir misin?” cümlesi yazın sayfalara. Sonra tüm bu yazdıklarınızı kitap halinde bastırıp sevgilinize hediye edin. Ne de olsa söz uçar, yazı kalır!
En etkili evlenme sözleri
Evlenme teklifi için seçtiğiniz sözcükler çok önemlidir kadınlar açısından. Bunun için romantik filmlerden esinlenebilirsiniz.
– “Evlilik iradeyi yansıtan bir karar olmalı”
Ve, en etkileyici evlenme teklifi sahnelerinden biri… “ Stepmom” adlı filmde, sabah sevgilisini öperek uyandıran erkek kadına bir yüzük kutusu verir ve kadın kutuyu açtığında bir iplik yumağıyla karşılaşır. Erkek ipliği onun parmağına geçirir ve konuşmasını yaparken yavaş yavaş yumağı çözmeye başlar. Yumağın sonuna geldiğinde yüzüğü elinden bırakır ve yüzük ipin üstünden kayarak kadının parmağına girer. Bu esnada erkek şu sözleri sarf eder: “Birbirini gerçekten seven iki kişi, gerçekten birbirlerine bağlanacaklarsa, evliliğin iradeyi yansıtan bir karar olması gerek. Ve bu kararın her gün yaşanması gerek. Olaylar zor olsa, vazgeçmek de istesen; insanın karara bağlı kalması gerek. Bu seçime ve birbirlerini sevmeye… Bu bağ bir iplik olsa bile… Benimle evlenir misin?”
– “Sen benim için bir tanesin”
“Kaçak Gelin” adlı filmde erkeğin, evlenme fobisi olan ama sık sık nişanlanan, her nişan sonrası düğününden koşarak kaçan kadına yaptığı teklife bakın: “ Zor zamanlarımızın olacağını garanti ediyorum. Hatta ikimizin de kaçıp gitmek isteyeceği zamanlar da olacak, biliyorum. Ama eğer benim olmanı istediğimi sana söylemezsem, hayatımın sonuna dek mutsuz olacağımı da garanti ediyorum. Çünkü tüm kalbimle biliyorum ki, sen benim için bir tanesin!”
– “Sen benim en yakın dostumsun”
Ya da “Sınırları Aşmak” adlı filmde müzisyen Johnny Cash’in defalarca evlenme teklifi ettiği ama bu defa olumlu yanıt amak istediği June’a sahne üzerinde sarf ettiği sözler: “Sana kırk farklı yolla teklif ettim, şimdi sıra güzel bir cevap vermekte. Benimle evlenir misin? Seni seviyorum June. Sen benim en yakın dostumsun, evlen benimle!”

bir tokat at önce sonra benim olacaksın de.çok etkili olur.

sırf hayır diyemesin diye kendi evimde evlenme teklifi edecem. Güzel bir gecenin ardından sabah teklif ederim tek taşı verip. Kabul etmesse kendisi bilir yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri