Etiketi cikarmadan kiyafeti giyip sonra iade eden musteri

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Sirkette bir hatun var asla 1 giydigini bida giymiyor ustelik kiyafetler hep marka. Dikkatimi cekti ve sordum nerden geliyor bu degirmenin suyu diye sonucta ayni maasi aliyoruz, aldigim cevapla saskinligimi gizleyemedim. Ben sok :asd:

tövbe est.s bende etiketi sonradan fark ediyor çıkarıyor diyeceksin sanıyorum :D

Etiket beni gidikliyor ya yoksa iyi fikirmis:p

Ucuz yaşayan insanlar.

Kıyafeti aldığımda yıkamadan üstüne giymem ilk yaptığım şey de arkadaki etiketini kesmektir. Yoksa dalar , rahat olamam.

Zengin zuplerini ve yaftalarini bugun haberlerde gordukten sonra fakir insan ne yaparsa yapsin o zuppeler kadar igrenc bir goruntu olmayacaktir.
Bir magaza indirimde diye trilyonlar kazanan unluler 3-4 binlik indirim icin birbirini eziyor falan..
Velhasil kelam gerizekaliligin lüzmu yok.

Oh ne iyi.

Giy nezelt sonra iade et.

Bazı markaların kullanılıp aylar sonra yenisiyle değiştirdikleri gibi.

Buna gerek yok ki, tüketici hakkı denen bir şey var, kestikten sonra da iade edebilirsiniz : p

Suistimal...
Tüketici haklari magdur kaldiginizda parabuz karşılığı urune kavusasiniz diye var ama bu suistimaller sistemi kitliyip magdurlari cozumsuz birakabiliyor.

Nasıl bir yokluk nasıl bir görgüsüzlük..

Yapanlara bizzat mağazadayken şahit oluyordum.Üstelik bir inkar yoluna gidenleri mevcuttur.

Nasıl yapıyorlarmış, bi yol gösterenim olsa bende yaparım
Enayimiyik

ne kıyafetler gördüm içinde insan yok demeden edemicem

Allah'a şükür marka vs. gibi takıntılarım yok.
Sırıtmadığı sürece ne diye kasarsınız anlamam ki.

Geri