Eti canga kilo yapar mı ? - eti canga kilo aldırır mı

• Kullanıcı TıLsıM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 3077 gün önce görüldü

zayifim_136165821838.jpg

Eti'nin son ürünü olan Canga son günlerde herkesin ağzında. Muhteşem çikolata kaplaması ve içinde ki fıstık, karamel karışımı gerçekten mükemmel bir tat katmış insan yemeye doymuyor. Ancak her lezzetli şeyin kötü bir yanı olduğu gibi canganında yüksek kalori kötü yönü. Eti canga kaç kalori? sorusunun acı cevabı 430. Bir çikolata için çok yüksek bir değer. İçeriğinde ki fıstık ve karamel bu yüksek kalorinin baş sebebi. Bu kadar yüksek kaloriye sahip bir çikolatanın kilo aldırmaması düşünülemez. Yani eti canga kilo yapar. Ancak bu asla ve asla tüketilmemesi anlamına gelmez. En azından hafta da 2 ya da 3 defa tüketilebilir. Eğer düzenli spor yapıyorsanız antremandan önce bir canga yiyebilirsiniz. Karamel pek işinize yaramasa da içinde ki fıstık parçaları spor esnasında size güç verecektir. Zaten spor esnasında yaktığınız kaloriler yediğiniz cangayı fazlasıyla eritir. Spordan sonra da kasların çalışmaya devam etmesi kilo almanıza sebep olacak herşeyi önünüzden kaldıracaktır. Ancak siz yine de canga tüketimini abartmayın. Karşı konulmaz lezzetine karşı koymak elbette kolay olmayacaktır ancak formunuzu korumak ve kilo alımının önüne geçmek için iradenizi herşeyin üzerinde tutmanız gerektiğini unutmayın.

Kaç kalori olduğu umrumda değil :D ben yemeye devam edicem .p

Hepsini okumadım erindim :p şişman kız mı olursun diyor bana :(:(:(

bunları yiyosunuz sonra foruma şişman resminizi atınca kızıyosunuz çözemedim sizi :p

Geri