Etek Erkeğe Yakişirmı..??

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü

Etek Erkeğe Yakişirmı..??

arki1.jpg

Iskoçmuyuz biz babacım?
Yakışmaz erkek adama.

bayanlar pantolon giyiyor yakişiyor erkek etek giyse yakişmazmi:asd:

o yakışır mı bu yakışır mı diye sora sora sitreç jininden tut da babetine kadar giyer oldu. erkeğe kottan tişörtten başkası yakışmaz. :cici:

Bak sen sordun bende sen kendınde dene Aklı basında bırı olsan erkek olarak bu soruyu sormazdin . Ama tekrar edıyorum . Eteği Giy aynanın karsına gec bak . ha kararsız kalırsan foruma resım at oylayalım yakısıp yakısmadiğini :p
sana giy demedik güzel insan yakişirmi sorduk :asd::asd::asd:

Tabi hele ki süper mini bi başka durur.

Düzgün kombin yapabilirse neden yakışmasın?
İsteyen istediğini giyer, yakıştırabilirse de ne ala.
Yok erkek adam şöyleymiş böyleymiş...

Bırakın bu tür söylemleri, 21. yy'da yaşıyoruz. Bir erkek neden etek giyemesin? Başkalarının ürettiği uydurduğu hiçbir dayatmaya uymak, boyun eğmek zorunde değilsiniz/değiliz.

Ha, etek giyen hiçbir erkeği toplumumuzda görmediğimiz için, farklı geliyor bize. Orası ayrı. Fakat etrafta bir sürü etek giyen erkeklerin olduğu toplumda yetiştirilseydik, bu sefer de diğerleri bize farklı gelecekti.

Olay bundan ibaret. Önemli olan tabularını yıkabilmek, olaya geniş çaplı bakabilmek.

Bak sen sordun bende sen kendınde dene Aklı basında bırı olsan erkek olarak bu soruyu sormazdin . Ama tekrar edıyorum . Eteği Giy aynanın karsına gec bak . ha kararsız kalırsan foruma resım at oylayalım yakısıp yakısmadiğini :p

her halde gıyıp baktın aynanın karşısında :cici:

Erkeğe yakışırmı tartışılır.
Adama yakışmaz tartışılamaz :aga:

Ben gıysem önce buraya kosarak resım atardım. ama sen merak ettiğine gorütyorum Terzıye bedenıne gore etek ölcusu vermıssın :D

kosmana gerek yok kosmadanda atarsın çok meraklısın etek giydirmeye.Önce sen giy beşinden ben giyerim bakıyım sana yakışıyormu..:asd:

Erkek eteğe, etek kadına, sonra hepsi uşağa...

kendine yakıştıranı vardır,
giysin ama mümkünse frikik vermesin.

jartiyer de yakisir ona bakarsan.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

araplar neden bol giyinir bilirmisiniz ?

Bacaklari killi ve kasliysa çok seksi durabilir

Geri