Et fiyatları

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Dün bir markette kıymayı 890, kuşbaşını 950, kuzu pirzolayı 1750 görünce tak etti artık. Bu nedir yahu? Dünyanın en pahalı etini yiyecek ne günah işledik biz ? 2000 yılında ülkemizde 5 dolara denk gelen et şu an neden 25 dolar ? Londra’daki John efendi bizden nasıl %50 daha uygun et yiyebiliyor? Buna kim dur diyecek?

Hayvancılık sektöründeki maliyet artışı ve özellikle yem fiyatlarının yükselmesi nedeni ile küçük besiciler ayakta kalmayı başaramıyor, mecburen hayvan sayılarını düşürüyorlar. Et fiyatlarının kontrol altına alınabilmesi için küçük üreticilerin de desteklenmesi ve maliyetleri düşürecek formüller gerekiyor.

Son düzenleme:
13.03.2025 tarihinde alınan kombinalar ve kesimhanelerden alınan haftalık yağsız dana ve yağsız kuzu fiyatları

parmağım kadar bir çikolata 25 liradan aşağı değil şuan. pata küte, vasat hayatlarda et yemeyip soğan-ekmekle de yaşarsın ama bu kadarı fazla.
ben dur diyorum kardeşim, hatta hatrın için hashtag açıyorum.
#durde

parmağım kadar bir çikolata 25 liradan aşağı değil şuan. pata küte, vasat hayatlarda et yemeyip soğan-ekmekle de yaşarsın ama bu kadarı fazla.
ben dur diyorum kardeşim, hatta hatrın için hashtag açıyorum.
#durde
Bak durdu şu an

Rte çay yerine et dağıtsa daha mantıklı değil mi daha fazla insan yararlanır
hayır rte'nin görevi et fiyatlarını dengelemek, mümkün mertebe aşağı çekerek herkesin faydalanmasını sağlamak.
ama mansur çorbacı olduğu için, farklı şeyleri de dağıtmasını telkin edebiliriz.

hayır rte'nin görevi et fiyatlarını dengelemek, mümkün mertebe aşağı çekerek herkesin faydalanmasını sağlamak.
ama mansur çorbacı olduğu için, farklı şeyleri de dağıtmasını telkin edebiliriz.
Ya ne seviyorsunuz insanları boklamayı
Hep bir eleştiri hep bi beğenmeme… böyle hayat çok zor… geçmez
Bir kere bir şey için aa çok iyi olmuş dediğine denk gelmedim hep bir muhalefet
Rol değil gerçek hayatında da böyleysen çevrene sabırlar…

Ya ne seviyorsunuz insanları boklamayı
Hep bir eleştiri hep bi beğenmeme… böyle hayat çok zor… geçmez
Bir kere bir şey için aa çok iyi olmuş dediğine denk gelmedim hep bir muhalefet
Rol değil gerçek hayatında da böyleysen çevrene sabırlar…
tanıdık bir önerme, bunun bir tık üstü "telefonunu çıkar göster"
ben bir kuşum, suda ki balık olmamı bekleme benden tabiatım böyle..

Artık ne yediğiniz bile belli değil boşverin ya

Şöyle taşşaklı bir düvenin sucuğu en aşağı 1100 lira kilosu.

adam pastırmayı satarken darasını almazsa ambalajın kilosuna 1500 tl verirsiniz aman ha.

Türkiye cennet cennet diyen birilerini aramaya cikicam bugün...

yapay et yedirecekler bizlere

• Beğen
Tepkiler: ne
Eskiden sebze ağırlıklı beslendiğim için durumu idrak edemiyordum, şimdi spor sonrası sağlam bir protein alayım diyorum ve maaşım et karşısında gerçekten eriyor.
Veganlar mutlu.

Geri