Et Döner

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Çalışan döneri zira tavuk döner ise öğrenci döneri benim gözümde.

Ankara / Sakarya Caddesinin vazgeçilmez yiyeceği

Köşe başında et dönercimiz var ki öyle bir et döner daha ne yapanı görebildim ne de duydum.
Lezzet konusunda üstüne tanımam.

Et döner denilen şey kaç milyon senin haberin var mı?​

Yumurtanın ve tavuk dönerin kıymetini bilmiyoruz.
Olay kalite farkı değil, kanatlı endüstrisinde çok iyi olmamız ile alakalı.
Büyükbaş endüstrisi de böyle olsaydı 10 tl ye rahat kırmızı et iskender yerdik ama yok.

Tavuk döner bence de çok güzel bir şey ama tavuğa karşı mesafeliyiz biraz çünkü dört tarafı hormon tavukların artık. Yumurtayı organik seçebiliyoruz, köy tavuğu tercih edebiliyoruz ama piyasadakilerin tavuk eti olduğu bile şüpheli. (abartıyorum hormonlu olduğu konusunda hemfikirizdir ama sanırım)

bilmiyorum yine de et döner daha az şüpheli.
ben her türlü döner severim doğrusu.

Bir kg growth hormon türevlerinin fiyatıyla neredeyse bir işletme kuracak kadar tavuk alırsınız :D yok öyle bir şey arkadaşlar, olabilemez de ki kodeximiz avrupa standartlarında, çok uyulmasa da yasak katkıların kullanilmasında çok ciddi yaptırımlar var.Tavukların daha çabuk büyümesinin sebebi edinilen yem bilgileri ve rasyon teknolojisiyle alakalı.
Bilimsel beslenip body sporu yaptığında kısa sürede iyi bir vücuda sahip olabilmek gibi.
Hormonlu tavuk düşüncesi bile kanatlı endüstrimize yönelik bir algı operasyonu.Sağlik personelleri bile inanabiliyor bu duruma maalesef.
İnanmayın o tarz yazılara ve güvendiğiniz markalardan tavuğunuzu yumurtanızı rahatça tüketin.
Bence marketlerde satilan kirmizi et daha tehlikeli.
Çoğu ankus gibi ne idüğü belirsiz, üzerinde hala etlerinin sağlık üzerine etkisi şeklinde bilimsel çalışmalar yapılan hayvanların etleri.
Mis gibi, %100 organik yerli karamız, Güneydoğu Anadolu kırmızımız var, islah edip çoğaltmak yerine yok etmeye bırakmislar.
Israrla ankus ithal ediyoruz.
Kirmizi etinizi yerli irk kesen güvenilir kasaplardan alin ya da gidin köylülerden bizzat kendiniz alip kesip stoklayin.
Uzun vadede size bir sey olmasa da, çocuklariniz varsa sıkıntı. Diyabetin, kanserin yasi 15e 20 ye indi neden sizce?

Geri