Önceden sivilce olarak çıkan sonradan et benine dönüstü tam olarak boynumda cıktı bunu kopartırsam acaba kanser olurmuyum internette bunun gibi bilgiler mevcut veya et beninden nasil kurtulurum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onunla yaşamaya aliş benim göbüşümde var onu sevip ehlileştirdim bide yumuşakça ve çok datlu
Uzun bir bayan sac kılı kopart ve et benine dolayip düğüm at 2 gun sonra kendiliginden dusucektir ve orda daha cikmicaktir .
Uzun bir bayan sac kılı kopart ve et benine dolayip düğüm at 2 gun sonra kendiliginden dusucektir ve orda daha cikmicaktir .
Hacı ciddimisin la bende merak ettim xd
İlk önce kadın bulmak lazım. Adamın durumu müsait mi bakalım?
Bekar öğrenci olabilir![]()
et benim olsun istedim nan ; nasıl canımı çektirdin insafsız
o değilde imzanı direkt bana söylenmiş sandım ilk okuduğumda.
neyse ben işime bakayım
Önceden sivilce olarak çıkan sonradan et benine dönüstü tam olarak boynumda cıktı bunu kopartırsam acaba kanser olurmuyum internette bunun gibi bilgiler mevcut veya et beninden nasil kurtulurum
Caninin cektiği et olsun soyle ordan 4 porsiyon et sende ye bende, ah bu alingan insanlar
alınganlık değildi paşa ya
espiri olsun deyyu . asdDSADSA