Et beni tedavisi. Et beni nasıl geçer?

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Et beni tedavisi, et beni nasıl geçer, et beni tedavi yöntemleri, et beni alternatif çözümler​

Et beni tedavi yöntemlerin arasındaki en başarılı olanı elektrokoter sistemi ile yakma metodudur. Bu işlem ilk ağrı duyulmasını gidermek için krem veya ince uçlu iğne ile anesteziyle başlar. Et beni sayısına göre 30 dakika boyunca krem ile bölge uyuşturulur. Et beni olan bölgeye 10-15 dakika kadar tedavi uygulanır. İşlem sırasında bölgesel anestezi olduğu için ağrı hissi olmayacaktır. Sorunlu bölge birkaç gün içinde kabuk bağlayıp iyileşme sürecine girecektir. Ortalama 3-5 gün içerisinde et benlerinden eser bırakmayan bir tedavidir.

Et benden kurtulmak için henüz herhangi bir ilaç bulunmamaktadır. Et benler genellikle tahriş ve enfeksiyon yoksa ağrı yapmazlar. Fakat bazen, kaşımak, kıyafet ve saç takılması, kolye zincirine sıkışması gibi durumlarda çok fazla acıyabilir, hatta tahriş olduğu için yanma ve kanamaya neden olabilir. Kimi zamanda bir şeylere takılarak düşebilir. Seneler içinde artabilen et benler, kilo alınması ile de artış gösterebilir. Gebelikteki hormonlar, doğum kontrol hapları gibi farklı sebepler de artmalarına neden olabilmektedir.

Kişi istiyorsa estetik görünmesi amacıyla et benler alınabilir. Et benlerden kurtulmak oldukça kolay bir işlemdir. Genellikle elektrokoter sistemiyle yakılma işlemi uygulanması, son derece başarılı ve etkili bir yöntemdir. Ağrı ve acı duyulmaması için kremle veya ince uçlu iğnelerle anestezi uygulanır. İşlem sonrasında deri kabuk bağlayarak birkaç gün içinde iyileşme olur.

Et benlerin oluşumunu engelleyen bitkiler:

KANTARON: Kantaron çiçeği, çakal eriği çiçeği ile eşit miktarda karıştırılır, 1 bardak kaynar suya, 1 kaşık konulur, 10 dk. bekletilir, sabah-akşam 1 bardak aç karna içilir.
BAYIR TURPU: Taze bayırturpu sıkılır, yarım bardak turp suyuna 1 bardak sirke konur, 3 saat güneşte bekletilir, günde 3 defa benlerin üzerine hafif masaj yapılır.

Et benini yok etmek için, evde bitkisel çözümler deneyebilirsiniz: http://www.forumsal.net/alternatif-...l-gecer-et-benlerine-evde-bitkisel-cozum.html

Geri