Estetik yasaklansın

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Penis de sunnet isleminden sonra bir sure bu sekil de iyilesme surecine girer.
Normal bir durum.

sağlık için gerekli ise doktor önerisiyle küçük rütuşlar yapılabilir ama diğer türlüsü bariz psikiyatrik rahatsızlık

• Beğen
Tepkiler: ne
Kadınları kaliba sokup sonra estetik bıdı bıdı siz hic ben çirkin seviyorum diyen bir adam ben şişko seviyorum diyen bir erkek gördünüz mü ? Burnun uzun popon yok boyun kisa yüzün kötü kirpiğin yok sonra da sitem dimi doğal olun diye )

Tek seansta blafaroplasti ve rinoplasti. Normal görünüm.

İyileşecek.

Kadınları kaliba sokup sonra estetik bıdı bıdı siz hic ben çirkin seviyorum diyen bir adam ben şişko seviyorum diyen bir erkek gördünüz mü ? Burnun uzun popon yok boyun kisa yüzün kötü kirpiğin yok sonra da sitem dimi doğal olun diye )
Ben balık etli seviyorum. Sayılır mı?

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Estetik ameliyatların sonrasında tabii ki belli bir süre yaşanan zorluklar ve acı çekme süreci var ancak zaten plastik cerrahlar öncesinde bu detayları anlatıyorlar.

Karın gerdirme ameliyatı sonrası hayatına bir anda normal şekilde döneceğini sanan bir kadınla, arkadaşın kliniğinde biraz sohbet etmiştik de acıdan zor konuşuyordu. Kızını kucağına aldığı sırada ağrı oluşmuş ve kontrole gelmişti.

Silikon taktırma süreci de hemen bitmiyor ve dren takılı şekilde belli bir süre var. Burun estetiği de aynı şekilde, burun tamponları ile nefes almakta zorlanılan bir zaman aralığı sonrası iyileşiyor ve o ara gözaltları morarıyor.

Bu ameliyatlar hiç de kolay değil ve keyfi yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ancak o zaman da merdivenaltı estetikçiler ortaya çıkabiliyor.

Bu estetik olayında en büyük sorun beden imaj bozukluğu. Vatandaş geliyor gözüm şöyle olsun diyor. Aslında çok çirkin bişey istiyor. Ama doktor ne yapsin. İstediğini yapmayıp makul bişey yapsa hasta sorun çıkarıyor. Dediğini yapsa dışarıdan görenler doktora bak ne boktan iş yapmış diyecek

Kadınlar için de erkekler için de bir durum bu. Evet kadınlar bu konuda aşırı takıntılı bir duruma getirmiş durumdalar ancak erkeklerin de artık azımsanmayacak kadar mide ameliyatı, saç ektirme, burun kaldırma ameliyatları olduğunu görüyoruz duyuyoruz. Arz talep misali mevcut fiziksel özelliklerinden dolayı reddedilince ya da yaş itibariyle biraz bozulmalar başlayınca kabullenemediklerinden bu durum söz konusu oluyor. :)

Bu estetik olayında en büyük sorun beden imaj bozukluğu. Vatandaş geliyor gözüm şöyle olsun diyor. Aslında çok çirkin bişey istiyor. Ama doktor ne yapsin. İstediğini yapmayıp makul bişey yapsa hasta sorun çıkarıyor. Dediğini yapsa dışarıdan görenler doktora bak ne boktan iş yapmış diyecek
Büyük değişim taleplerinde psikiyatrist onayı şart ancak dediğin gibi olmayacak talepleri de geri çevirdiklerinde başka bir hekim kabul edebiliyor.

Dolandırıcılık resmen. Beğenip evleniyorsun, cocuk yapıyorsun bakıyorsun anneyle alakası olmayan çirkin bişey çıkıyor :d

Makyaj da yasaklanmalı. Makyajsız da bir hiç bazıları.

Öyle yüksek kazanç sağlayan bir sektör ki yasaklanmaz ancak doktorlar kendi aralarında bazı etik kurallar belirleyebilir.

Ay hayır duruuuunn!
Biraz daha yaşlanayım da alnım kırışırsa alnıma dolgu yaptıracağım, çünkü ben yüzümle para kazanıyorum, sonra yasaklarsınız. -Mastor Akkaya.

Bu kadini tanidim.nerde okudum.bilmiyorum ama yuzden fazla estetigi varmış hatta kaburgalarini aldirmiş ,s
Birazcik bokunu cikarmiş bence ,o

Geri