Estetik yaptıran Sertab Erener'i görenler şok oldu!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erener'in son halini görenler Hülya Avşar'a benzetti.

Bir süredir Sertab Erener, yıllar önce yayınladığı Mecbursun şarkısını yeniden seslendirerek klip çekti. Estetik operasyon yaptıran Erener'in klipteki halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Güçlü sesi ve şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı Sertab Erener, yıllar önce çıkardığı Mecbursun şarkısını yeniden seslendirerek klip çekti. 59 yaşındaki Erener'in klipteki değişimi ise sevenlerini şoke etti.

Bir açıklamasında Telomer tedavisiyle 100 yaşına kadar yaşamayı hedeflediğini söyleyen Erener, estetik yaptırdı.

Ünlü ismin yeni klibinde büyük değişimini herkes görmüş oldu. Yüzü ve göz çevresi çok değişen Erener'in son halini görenler Hülya Avşar'a benzetti.

Kaynak

1714214809203-sert.jpg

Doğal halinden eser kalmamış.

Yaa bu kadın hem güzel hemde sesi ile ayrı saygı duyduğum biriydi üzdü bu hali, herkes gibileşmiş..

Tanımakta zorluk çektim
Bu ne hal ya
Genç ve güzel görünmek adına yaptırdıkları estetikler aksine çirkin ve itici gösteriyor

Yapmayin aiptirr

Estetik ile ilgili en önemli risklerden birisi, yüz hatlarında yaşanabilecek olağanüstü değişimdir ve sonucun çok iyi çıkacağının da garantisi olmayabilir.

Yaş ilerledikçe göz çevresi, boyun ve ellerde yaşa bağlı değişimler, kırışıklıklar başlar. Gözün yapısı değiştiği için yapılan estetik müdahaleye rağmen boyun ve gözler yaşı ele verir.

Yirmili yaşlar itibari ile cilt yapısına uygun nemlendirici, güneş koruyucu ve az makyajla, yaş alma süreci daha az deformasyonla atlatılabilir. Sigara ve alkolden de uzak durmak gerekiyor. Cilt temizliği de önemli ancak doğru ürünler seçmek çok daha önemli.

Göz çevresini en çok yıpratan ise ağır makyaj ve temizleme sırasında verilen zarardır. Uygun bakım kremi ise mutlaka kullanılmalıdır.

O kadar kötü olmuş ki anlatamam…

• Beğen
Tepkiler: W
Yeni dabbe filminde doğal haliyle oynayabilir :emoji_sunglasses:

Rus güzeli de 43 yaşında yaptırdığı ameliyatlar sonrası sorun yaşamıştı.

Rus güzel Yulia Tarasevich tanınmaz halde: Estetik ameliyat faciası

Rusya adına katıldığı uluslararası güzellik yarışmasında ikinci olan Yulia Taraseviç'in yüzü estetik operasyon sonrası tanınmaz hale geldi. Rus güzel Yulia Taraseviç, yaklaşık 60 bin lira ödeyerek Krasnodar’da yüzünü gerdirdi, yanaklarından yağ aldırdı ve göz kapaklarından ameliyat oldu.

Kaynak

-dg6BZN680uTXuqmmIN9OA.jpg
W0ZkqxWkbkuOO6xNmvszjg.jpg

• Korkunç
Tepkiler: W
eurovisionda şarkı söyleyecek bu sene..... avrupalılara birincimiz yaşlanmış mı dedirtelim........

Hahahha

Olm bu estetik diil ki.
CIA tarafından tanık koruma programı kapsamında yaptırılmış yüz değiştirme operasyonu. Kimliği de değişmiş olmalı, Sevtap Eren.

Hahahha

Olm bu estetik diil ki.
CIA tarafından tanık koruma programı kapsamında yaptırılmış yüz değiştirme operasyonu. Kimliği de değişmiş olmalı, Sevtap Eren.
O ameliyatlarda bile bu kadar değişim mümkün olmayabiliyor.:)

ünlülerden rica ediyorum ya saçma salak estetikler yaptırmayın ya da estetikleriniz oturmadan insan içine çıkmayın. şarkı bile söyleyemiyor, nerede at ağızlı sertabım nerede bu kadın… hayati akbaş estetiklerine döndü herkes, delircem… levent yüksel canım bi ilgilenir misin sertab hanımla, sen ilgilenince iyileşiyo malum…

Üzüldüm saçma bir şekilde ya:d Bir de bu videonun tam hali var mı hiç bakmadım, şu kısa videodan elbiseyi çözmeye çalıştım onu da anlayamadım. Evet ne diyorduk estetik… Hiç Nilüfer’i filan da örnek almadılar glb. Ne diyorduk, ufak tefek dokunuşlar

Forum estetik uzmanı dolu ne güzel :) yine bilgilendim, teşekkürler.
Sesine bir şey olmasın, tipi çok önemli değil. Estetiğe karşı değilim, kişi nasıl iyi hissediyorum diyorsa öyle yaşamalı, estetikten çok sanki biraz kilo da almış gibi geldi, o da biraz farklı yapmış.
Abartıldığı kadar değişiklik yok bence, neyse dinleyeyim bari.

Forum estetik uzmanı dolu ne güzel :) yine bilgilendim, teşekkürler.
Sesine bir şey olmasın, tipi çok önemli değil. Estetiğe karşı değilim, kişi nasıl iyi hissediyorum diyorsa öyle yaşamalı, estetikten çok sanki biraz kilo da almış gibi geldi, o da biraz farklı yapmış.
Abartıldığı kadar değişiklik yok bence, neyse dinleyeyim bari.

Ama kötü olmuş bence. Estetiğe karşı değilim sadece kişiye uyan estetik yapılmalı. Bak danla biliç çok güzel bu estetik konusunda bence. Habeş maymunu gibi gezmiyor ortalıkta fjkfkf

Ama kötü olmuş bence. Estetiğe karşı değilim sadece kişiye uyan estetik yapılmalı. Bak danla biliç çok güzel bu estetik konusunda bence. Habeş maymunu gibi gezmiyor ortalıkta fjkfkf
Sertab hanım da kendine uyduğunu düşünmüştür ya, ikna olmuştur :) ya da etmişlerdir. Estetiğe değil de shopculara kızıyorum ben..

Geri