Estetik yaptıran Cenk Eren son halini paylaştı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yüz gerdirme ameliyatı olan şarkıcı Cenk Eren son halini sosyal medya hesabında paylaştı.

Ünlü şarkıcı Cenk Eren de estetikli ünlüler kervanına katıldı.

Geçirdiği operasyondan 9 gün sonra sosyal medya hesabında fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı "Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz?" notunu düşmüştü.

Eren değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.

Eren'in paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kaynak

xaqRimzGykS0CJG_x2_NCg.jpg
ta7CGj6EEU2_nLqa1Sga2g.jpg

Ben beğendim morluklar geçince yakışıklı olacak bence
Üst dudak dolgunun çok az inmesi gerekiyor

Çinlilere benzemiş ay. Bdnnfn
Bence estetiğin en iyi durduğu kişi mika ve beren güney

Kotu gorunuyor.Yaslanmak hayatin olagan akisina uygun bir surec.Gunumuz de ozellikle sanat camiasi bunu kabullenemiyor sanirim.

Birileri çekici bulsun diye bu kadar uğraş bana da anlamsız geliyor ancak tabii ki kişisel tercih...

Kadınları anlarımda bir erkeğin kendine böyle şeyler yapmasına bir anlam veremiyorum.

Birileri çekici bulsun diye bu kadar uğraş bana da anlamsız geliyor ancak tabii ki kişisel tercih...
Yaşlanma fobisi bardır belki kendini aynaya bakınca çekici bulmak istiyordur şahsen bende var bu galiba en ufak kırışıklık görmeye kalksam koşarak gidip düzeltirim gibi geliyor

Yaşlanma fobisi bardır belki kendini aynaya bakınca çekici bulmak istiyordur şahsen bende var bu galiba en ufak kırışıklık görmeye kalksam koşarak gidip düzeltirim gibi geliyor
Kırışıklık insanın çekiciliğini yok etmeyebilir ancak tabii ki yüz hatlarına bağlı.

İlk haline göre iyi görünse de bu ameliyatların sonu yok ve birkaç yıl içinde tekrar yaptırmak zorunda kalacak ve sonuç iyi olmayabilir.

Ne yaparsan yap eninde sonunda yaşlanıyorsun ve estetikli olmak, yaş aldıkça durumu daha kötü hale getirebilir.

Sonu Meg Ryan gibi de olabilir ancak doğal yaşlanmak daha az riskli ve değişim yavaş yavaş gerçekleşiyor.

images

bence 62 yaşındaki birine göre gayet havalı duruyor...
estetiğin pek eleştirilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum kaliteli bir doktora yapıldığı sürece güzel sonuçlar çıkıyor lefty hanım :3
ayrıca kırışıklık cilt yapısına göre de değişiyor beyaz ve ince derisi olan kişiler (bknz me) esmer ve kalın ciltlilere göre daha çabuk kırışıyor önlemi en erken yaşta almak lazım 60 ından sonra aniden estetik yaptırmak hoş sonuçlar doğurmaz gibi... ayrıca şu serumların da pek bir işe yaradığını düşünmüyorum güzel ve genç görüntü için medical şart :d

Akışına bırakın kendinizi hayatın o çizgilerin de bir şerefi var her şey zamanında güzel ne yapacaksın 60 yaşında iken 30 yaşında görünmeyi

bence 62 yaşındaki birine göre gayet havalı duruyor...
estetiğin pek eleştirilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum kaliteli bir doktora yapıldığı sürece güzel sonuçlar çıkıyor lefty hanım :3
ayrıca kırışıklık cilt yapısına göre de değişiyor beyaz ve ince derisi olan kişiler (bknz me) esmer ve kalın ciltlilere göre daha çabuk kırışıyor önlemi en erken yaşta almak lazım 60 ından sonra aniden estetik yaptırmak hoş sonuçlar doğurmaz gibi... ayrıca şu serumların da pek bir işe yaradığını düşünmüyorum güzel ve genç görüntü için medical şart :d
Havalı mı sence? Doğal yaşlansa daha iyi olabilirdi.

Cilt tipine bağlı olsa da estetik ameliyatlar eninde sonunda tekrar edilmek zorunda ve Ajda Pekkan gibi sonu gelmeyecek maalesef...

Serumlar ise fayda sağlar ancak en önemli detay güneş koruyucunun kalitesi ve yaz-kış kullanmak yoksa tek başına serum elbette işe yaramaz.

İhtiyaç hissediliyorsa tabii ki söylenecek söz yok ancak iyi bir doktordan görüş almak ve emin olmak gerekiyor.

Orjinalliği bozulmuş bence

Sakalı niye öyle çizilmiş gibi duruyor

Geri