Eşşekherif`in Defterinden : Saminin Günlüğü

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
@esekherif gerçekten lezbiyen değil mısın? Benide mı kandırdın? Bay!
Agjsshkssbskdnsn.

Anladığın dilden cevap verirdim de senin için banlanmak beni üzer, o üslubunu bi düzelt ama bence.
Sana laf anlatmak yerine gidip coolumsu’ya mütevaziliği anlatsam daha rahat iletişim kurabilirim. İlham kaynağı oldun, tşk.

Aynı dili konuşamadığımız muhakkak küçük hanım. Eşeği çayıra salıyorsan osuruğuna katlanacaksın. Küçücük beyninle beni coolumsuya Veliefendi de koşturamazsın. Ben sana birkaç numara büyük gelirim.

Ya ben hala daha su sekilde konusan bir insanin, inatla ve israrla yonetimde tutulmak istenmesine sasiriyorum
Zihniyet desen ayri bir sorun, uslup desen kokten cozum gerek. Ar damar islerini kadinlara gorev olarak bileceginize, biraz da siz nasiplenin derim.
Sonra da lutfen insanlara, bize saygi duyacaksiniz laflariyla gelmeyin, hic gercekci olmuyorsunuz.

Aynı dili konuşamadığımız muhakkak küçük hanım. Eşeği çayıra salıyorsan osuruğuna katlanacaksın. Küçücük beyninle beni coolumsuya Veliefendi de koşturamazsın. Ben sana birkaç numara büyük gelirim.

kendini çok düzgün ifade edebilen, saygılı biri olduğun forumda bu kadar sevilmenden belli zaten.
Veliefendi büyük hipodrom ya, Konya’nın çayırları ideal senin için. Ya da Balıkesir, bilemedim. Hani çılgın eşşek esprisi. Çok tatlıyım bence?

Sen ne terbiyesiz bir adamsın ya? Buradaki yönetimde sana abi deyip saygı duyuyor bir de. Utanmadan koca yaşınla herkese hakaret ediyorsun dünden beri. Bana ve benim gibi düşünenlere hakaret ettin, eski halinde saygı duyduğumuzdan bir şey demedik. Şimdi oturmuş klavye başına yönetimden aldığın destekle Başak'a ve bana hala hakaret etmeye devam ediyorsun. Ya kendine gel yazdıklarına dikkat et ya da bir daha beni etiketleme, geç kenarda düşük ve seviyesiz mizahına devam et.

ben sıradan bir mesaj için "insanları aşağılama" sebepli bir uyarı almıştım, merak edenler ilgili başlığa bakabilirler. adamın bi' küfür etmediği kaldı insanlara, ki korkarım onu da yapacak bu gidişle ama o abi, yapabilir.

Esekherif'in dilediğince at koşturup hakaret edebildiği bir forumda imzasına profiline yazılmış bir mesajı koyanlar forumdan soğutuluyor. Eh bir kere de yapılması gereken yapılsın da hazır defteri açılmışken o defter dürülsün, görmüş olalım ne kadar adaletlisiniz? Herkes istediğine istediği şekilde hakaret edebilecekse de haberimiz olsun, insan gibi anlatmaya yormayalım kendimizi.

Arkadaşlar lütfen bu tartışmaya bir son verelim çünkü kişisel atışmaya dönüştü, hepinizden sakinlik rica ediyorum. Bu kadar kırıcı olmayı gerektirecek bir durum yok ortada, lütfen...

Daltonlar gibi adama toplu halde saldirmayin. Bir terbiyesizlik oldugunu dusunuyorsan rapor eder gecersin. Ayni uslupla laf cambazligi yapmaya kalkip karsilik verdiginiz zaman sizi savunma hakkinizi elimizden almis oluyorsunuz.

Başak sende acilen kendine gel, saygisizlik yapip laf sokacak bir durum yok ortada, bu terbiyesizlik yaptigin insan senin icin 2 gun once bana cocuguna hediye alalim diye darliyordu beni. Saygisizligin alemi yok.

Melodram benim kendisine verdigim uyari mesajini dalga gecmek icin imzasina koyacak bir sahsi bana burada savunma. Karsimiza aldik deger verdik insan gibi izah ettik sana defalarca. Karninizdan konusmayin acik olun. Biz istedigimiz hakareti size ederiz sizde susacaksiniz felan deyin, boyle dolanbacli yollardan gitmeyin.

Konu kilitlenmistir.

Geri