Eşref Rüya

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
O beyaz atletinle sarı kolyenle inş boğulursunn öğk

Hediyeyi almazsan adam değilsin.ddd Alcak mı acaba yaa. Kafamda deli tilkiler horon tepti şuvannn

Hande Erçel gelirse ben sittin sene izlemem.

Ve beyaz atletli kasap sizlere ömür..d Siyah çelenk gönder Eşrefciğimm.d

Spoiler veriliyordur diye çekinerek girdim konuya ;s5

Konu hiç ilerlemiyorduk zaten bir konu açılıyor sonra başka bir konu daha açılıyor daha eşref yetimlerin babasını kadirin öğrendiğini öğrenemedi gitti.
Hırs ve sonradan gelen Dinçer daha da fişekledi bu yanık Kadir’i. Sevilmediğinin verdiği öfkeyle hesaplaşamıyor, o da bir köşede mahzun aslında üzülmüyorum değil.

Hırs ve sonradan gelen Dinçer daha da fişekledi bu yanık Kadir’i. Sevilmediğinin verdiği öfkeyle hesaplaşamıyor, o da bir köşede mahzun aslında üzülmüyorum değil.
Geçen bölüm Kadir kafası iyiken ayna karşısında gerçeklerle yüzleşmesi güzel sahneydi aslında içinde var bir konu ama dışa vuran konu yok. Rüya çok ön plana atılmak istendi hikayesini anlatması açısından bu sezon fakat hala bir şey öğrenemedik.

Geçen bölüm Kadir kafası iyiken ayna karşısında gerçeklerle yüzleşmesi güzel sahneydi aslında içinde var bir konu ama dışa vuran konu yok. Rüya çok ön plana atılmak istendi hikayesini anlatması açısından bu sezon fakat hala bir şey öğrenemedik.

Emre illa spoiler yiyeceksin......

Eşref tek ihaneti affetmiyor, Çiğdem için uyguladığı taktiği kadına kolye alarak gerçekleştirdi. Rüya sahneleri sadece 1, 2 resim ve sahnede küçüklüğünü hatırlayıp karlarda ayaklarında kan izleriyle yürümesiydi. Heyecanı buraya aktarsalar aksiyondan daha çok izlettirecek.

Eşref tek ihaneti affetmiyor, Çiğdem için uyguladığı taktiği kadına kolye alarak gerçekleştirdi. Rüya sahneleri sadece 1, 2 resim ve sahnede küçüklüğünü hatırlayıp karlarda ayaklarında kan izleriyle yürümesiydi. Heyecanı buraya aktarsalar aksiyondan daha çok izlettirecek.
Öyle heyecanla konu girişi yapıp yarıda bıraktıkları bir sürü konu var . Sorun diziyi 2.5 saat çekmeleri ve 3. sezon yapıcaz diye başlamaları projeye bence 1 sezonluk olsa efsane bizi dizi olabilecek bir dizi potansiyeli varken dizi bittikten sonra dönüp baştan izlermiyim bence izlemem.

1.sezonun sonlarında başladığım için bu sezon nasıl ne kadar su götüreceğini bilmiyorum. Mayıs sonuna yetişir inşallah bazı aklımda deli sorular.

Sözüm sağlığa gelecek hafta izlemiyorum net. Bu nasıl tanıtım..

Geri