Eşref Rüya

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Bu Nisan tam bir aptal.((

Adam senin için içine dışına mr röntgen neyi varsa bakın dedi.dd Sen bu adama nasıl Dinçer'i tercih edersin. vay bana..

İzleyemediğim çarşambanın acısını bu hafta çıkarayım rabbül aleminn. Misafir gelmesin, iş çıkmasın, kurulayım koltuğa put gibi kalayımm

Yaktı Eşref’i yaktı. Çidoyu da muhbirlikten terketmiş, adaletli olsun bence.

Sen Bihter Ziyagilsin aptallll.dddd

nefesimi tuttum bekliyorum

Şöyle bir senaryo var her diziye uyan (çukur, eşref rüya, uykucu, uzak şehir..)

Kirli işlerle uğraşan aile var.
Bunlar semtlerinde iyi bilinir. Gariban dostudur. İkinci jenerasyon bıçkın bir tip vardır. Esas oğlan. Birinci jenerasyon işleri buna bırakacak ölünce. İşte her türlü itlik var bunlarda ama zinhar yasak uyuşturucu işi. Satmaz sattirmazlar.
Bu esas oğlan ekosistem dışı bir kız bulur. İşte olaylar gelişir. Biraz kız mafyalasir biraz oğlan medenileşir.

Sürekli bunu satıyorlar bize son yirmi yıldır. Farketmediniz mi

IMG_1175.jpeg

Şu ambiyansta adamın morelmanlarını bozmaya değdi miiii

Tufan kadar itici var mı.((

Nisan şu Eşref’ e bir ilham daha ver ve gebertsinn

Eşref vurdu yine gol oldu.p

Hep atar hep gider. Elli bölümdür kadiri öldürecek. Seyirciyi salak yerine koymaktan bıktı tabi attik "öldürmememin bir sebebi var" diyo.. hahhah arkasındakileri bulacakmis. La belli deglil mi kimlerle çalıştığı

Sictimin mouse suratlisi. Hem diyo al voltanı ben kariyerime bakacam, hem diyo niye sarılmıyon. Seyirci bu kadar mal yerine konmaz. Artık cimere şikayet hakkı doğru vatandaşın. Böyle senaryo mu olur. Öteki dizide de bir yıl bitkisel hayatta kalmış adamı kaldırıp yemek masasına oturttular.

Olm hiç demiyor mu bunlar biz naabıyoz diye. Sonra diyonuz ki bahçeli nasıl olur adaya gider. Lan gider tabi. Hiç birşeye şaşırmıyor, nooluyo demiyonuz ki

Geri