Eşref Rüya

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Nasııı nasıı sarmazz. Adam efso efso. Nostaljik araba ile cannes a gitti yaa uff. Adam çiçek veriyor arabada da “şarj dinamosu” diyür.dd

Yahu bu Dinçer kadar kıl kuyruk biri yok.

Şu Nisan gram haketmiyür Eşrefi ya grammm

Harun Ayten’in kocası çıktı ya yaaa. Gebert Faruk

morsalkım gibi izledim bende şimdi diziyi....
bütün konuları bir anda işleyip hiçbirini de eksik bırakmamalarına bayılıyorum
bir yandan ayten faruk harun ilişkisi
bir yandan eşref nisan
diğer yandan yetimler kadir derken efsana sürükleyici geçiyor
ÇAĞATAYIN EN SONDAKİ KOMBİNİ <3333

+Esref... Esref uyan kardesim
Esref!

-Noluo yha
whomst-has-awaken-the-acient-one-meme-10.jpg

son bölümü bu akşam rahat kafayla ancak izleyeceğim ev telaşı koşturmacasından..

yeni bölüm de efsane gibi : )

^89

patlamış mısır ile demlik çayları hazır edelim..

kaptanım efsane bölüm bizi bekliyor
Kesinlikle hem fikirim sevgili Ophelia..
hani sardığından sevdiğimizden mi diyorum böyle güzel geliyor bu dizi ama her geçen hafta sanki üstüne koyarak ben efsaneyim diyor dizi..
izlerken zaman akıp gidiyor , şu yeryüzünde ki sermayelerimizden biri de keyfimiz değil mi eksik olmamasını diliyorum..

Kesinlikle hem fikirim sevgili Ophelia..
hani sandığından sevdiğimizden mi diyorum böyle güzel geliyor bu dizi ama her geçen hafta sanki üstüne koyarak ben efsaneyim diyor dizi..
izlerken zaman akıp gidiyor , şu yeryüzünde ki sermayelerimizden biri de keyfimiz değil mi eksik olmamasını diliyorum..
ben en başta hep Demet’in Çağatay’ı aşağıya çekeceğini diziye de etkisinin eksilerde olacağını düşünüyordum ama böylesine bir elektrik… gerçekten öyle her hafta biraz daha fazla heyecan…
Eksik olmasın (:

Sonu sonu yanık Kadir ( )Eşref’in yanında saf alacak demedi demeyin.

Aklımdaki sorular;

* Hıdır’ın oğlu Kadir gibi mi gösterilecek?
* İhtiyar aslında Hıdır mı?
* Nisan, Rüya olduğunu bildiği takdirde neden Eşref e söylemiyorr ve canımı sıkıyor. Yazık günah adama..

Bunlar açıklansa dizi biterdi.(( Bende taşacak bu deniz’i izlerdim .p

Bugün tam manasıyla izlenim olmadı. Kalanını izlersem sonuç çıkaramayacağım. İzleyince dökülürüm.f

Çukur dizisi sonrası ilk defa bir diziyi sevdim.

dizide faruk karakteri var bayağı yetenekli bir oyuncuya benziyor hoş eskiler daha iyidir de neyse

Geri