Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ayşom veliahtı izle.... ona konu açmadım ama yakındır birkaç bölüme açar Sade'yi de başlatırım @Sade gökhanın başının etini yeriz xdBu ara ben çok boştayım ve boşluktayım galiba. Yeni çıkan dizilere bu neymiş bir bakayım derken dizileri izledim.
Sahtekarlar
Veliaht
Güller ve Günahlar
Yahya için izliyorum. Manyak herif jfjjdjdjayşom veliahtı izle.... ona konu açmadım ama yakındır birkaç bölüme açar Sade'yi de başlatırım @Sade gökhanın başının etini yeriz xd
Güzel mi..ayşom veliahtı izle.... ona konu açmadım ama yakındır birkaç bölüme açar Sade'yi de başlatırım @Sade gökhanın başının etini yeriz xd
sorma adam girdiği her dizi de bir kendini sıyırıyor...Yahya için izliyorum. Manyak herif jfjjdjdj
Ay bayıldım karaktere
Cilveli keko jfjdjjf
evlilikte 1 sene geçmeden serhat boşama yapmıyor diye duydumGüzel mi..
Annemlerde izliyor ben daha başlayamadım..
Ben leman a başladım..
this is turkish mafya lanadamı böcek gibi ezerim... ahahaha
scope işi gücü bıraktı Ophelia her yerden nasıl engellenir diye kafa yoruyoscope beni güncel her yerden engellemiş olabilir
Forumun karanlık tarafına hoş geldiniz.scope işi gücü bıraktı Ophelia her yerden nasıl engellenir diye kafa yoruyo