Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Blok3 dinlemeye de başlarım ben
Bunu da dinlersin bu hızla sen… jfjfjjf
Şaka yaptım şaka şaka. Alış bana…bunlar hep HHA ve Mesut'un kurduğu birliğin sonucu...
yazıklar olsun sana da angie sdlşfjasşdklfjasş
Anne dememismiydi zaten. DizideYeni atanan savcının Çiğdem komiserinin annesi çıkması şoku..
Bekliyoruz heyecanla..
Evet annesi çıktı işte başkasını beklerken..Anne dememismiydi zaten. Dizide
Hosgeldin Anne demisti sanki ole hatirliorum
Olsa direkt kabul ederdim. Kenarda ağaç rolune bile razıyım.demet özdemirin oyunculuğunu sevmeyen bana eşref rüya bağımlılığı şoku diyebilir miyiz diyebiliriz.s çağatay da istememiş ilk başta demeti ben de istemedim ne kadar ortak noktamız var... hakkını yemeyelim bazı sahnelerin bakın bazı sahnelerin hakkını veriyor ama çağatay muazzam bir adam her şeyiyle sahneleri tek başına bir kadın başrol olmadan bile rahatlıkla kaldırabilir kıvamda merakla bekliyoruz @Myself kaptanım çarşamba akşamları buralarda görüşürüz
@HosgeldinHarunAbi var mı bunda bi oyunculuk teklifi ?
Çarşamba izliceess..Bi incelemeyi daha kaldiramam. Yeter!
Eve gelme o zaman 12'den sonra gel..
Tuh gelirken notella getircektim sana. Battaniye altinda izlerken yerdin ama kismet degilmis jajsbgsgsEve gelme o zaman 12'den sonra gel..
yarın eşrefi izleyinÇocukluk aşkımı![]()
yarın eşrefi izleyin
perşembe de halefi izleyin...
bugün baharı izlemeyin boka sardı diyorlar...
bugün benim tanrısal acılarımı izleyelim
kundalini reiki eğitimim başlıyor bir süre dizilere ara vericemSüreyya okey derse olabilir.
Benim icime sinmedi
Isimlerinde bile nur yok
kundalini reiki eğitimim başlıyor bir süre dizilere ara vericem
süreyya okey demez kesin siz başka dizilerden devam