Eşref Rüya

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
demet özdemirin oyunculuğunu sevmeyen bana eşref rüya bağımlılığı şoku diyebilir miyiz diyebiliriz.s çağatay da istememiş ilk başta demeti ben de istemedim ne kadar ortak noktamız var... hakkını yemeyelim bazı sahnelerin bakın bazı sahnelerin hakkını veriyor ama çağatay muazzam bir adam her şeyiyle sahneleri tek başına bir kadın başrol olmadan bile rahatlıkla kaldırabilir kıvamda merakla bekliyoruz @Myself kaptanım çarşamba akşamları buralarda görüşürüz ;s5

@HosgeldinHarunAbi var mı bunda bi oyunculuk teklifi ?

bi ara izliyordum
ne oldu bizim eşrefe

Hiç izlemedim dizilerimden biriyle aynı güne denk geliyor ve Çağatay i da demeti de beğenmiyorum ya

demet özdemirin oyunculuğunu sevmeyen bana eşref rüya bağımlılığı şoku diyebilir miyiz diyebiliriz.s çağatay da istememiş ilk başta demeti ben de istemedim ne kadar ortak noktamız var... hakkını yemeyelim bazı sahnelerin bakın bazı sahnelerin hakkını veriyor ama çağatay muazzam bir adam her şeyiyle sahneleri tek başına bir kadın başrol olmadan bile rahatlıkla kaldırabilir kıvamda merakla bekliyoruz @Myself kaptanım çarşamba akşamları buralarda görüşürüz ;s5

@HosgeldinHarunAbi var mı bunda bi oyunculuk teklifi ?

Ophelia ilk sezonunda bu çalıştığım şirketin ötekisi gemisindeydik genelde hep seyir halindeyken oynandı uydu interneti olduğun dan o ara kimin İnterneti uygunsa o indiriyordu canlı izleme imkanımız da olur ama reklam vs muhabbetleri çok sinir bozucu olduğundan yayın bittikten sonra indirip ertesi gün pür dikkat kuruyemişler alkol çay patlamış mısır eşliğinde 19 personelin 14 kişi müdavimiydik : )

zevkler vede renkler tartışılmaz..
çok başka çok derin çok güzel ötesi bir dizi.. içeriği olsun değindiği hususlar olsun eşrefin rüya sevgisi başka bir boyut katmış..

Çağatay ulusoy oynadığı rolün hakkını veriyor buram buram kalite kokuyor: )

Necip memili ile ceren benderlioğlu da es geçmemek gerekiyor..

çok güzel yerde final oldu, bu sezon da yazar senaristleri aynı düzeyde devam ederlerse efsane Türk dizileri arasına girmesi içten bile değil..

Ben heyecan ile başlamasını bekliyorum efendim : )

şu rüya meselesi çok saçmaydı. çocukken aşık olmuş da bir kalp bir kere sever vs vs.

onun harici senaryo güzel ilerliyor, acil kötü adam lazım diziye sadece kadir ile olmaz.

demet oyuncu değil fakat güzel hatun o sebepten geçer not aldı benden :d

şu rüya meselesi çok saçmaydı. çocukken aşık olmuş da bir kalp bir kere sever vs vs.

onun harici senaryo güzel ilerliyor, acil kötü adam lazım diziye sadece kadir ile olmaz.

demet oyuncu değil fakat güzel hatun o sebepten geçer not aldı benden :d
sus saçma değil kanişim
aşk işte sen anlarsın <3

Murat Menteş’in yazdığı Dehşet Bey filminden (aslında bir çizgi roman, Menteş’in yazıp M.K. perker’in çizdiği) çalıntı olduğu iddia ediliyor. Hatta Barış Arduç ve Tuba Büyüküstün başrollerde olacakmış. Resmi sürece dökülmüş, Menteş’in avukatları kamuoyuna yaptıkları açıklamada basit bir esinlenmeden daha fazlası olduğunu söylemişler ve hatta benzerlikleri tek tek yazmışlar. Benzerlikler Maraşlı’da da varmış ama en büyük intihalin Eşref Rüya’da olduğunu belirtmişler. Dehşet Beyin hazırlık ve çekim süreci uzadığı için Eşref Rüya’nın önceden vizyona girdiği söyleniyor açıklamada. Temmuzda yaptılar bu kamuoyu açıklamasını. Hatta tazminat ve yayından kaldırılması talepleri var, bakalım ne olacak.

Murat Menteş’in yazdığı Dehşet Bey filminden (aslında bir çizgi roman, Menteş’in yazıp M.K. perker’in çizdiği) çalıntı olduğu iddia ediliyor. Hatta Barış Arduç ve Tuba Büyüküstün başrollerde olacakmış. Resmi sürece dökülmüş, Menteş’in avukatları kamuoyuna yaptıkları açıklamada basit bir esinlenmeden daha fazlası olduğunu söylemişler ve hatta benzerlikleri tek tek yazmışlar. Benzerlikler Maraşlı’da da varmış ama en büyük intihalin Eşref Rüya’da olduğunu belirtmişler. Dehşet Beyin hazırlık ve çekim süreci uzadığı için Eşref Rüya’nın önceden vizyona girdiği söyleniyor açıklamada. Temmuzda yaptılar bu kamuoyu açıklamasını. Hatta tazminat ve yayından kaldırılması talepleri var, bakalım ne olacak.
Hiç denk gelmemişim böyle bir habere ne desem bilemedim yayından kalkmasın isterim çünkü gerçekten çok başarılı bir yapıt ama çalıntıysa da müdahele edilmesi gerekir:/

Hiç denk gelmemişim böyle bir habere ne desem bilemedim yayından kalkmasın isterim çünkü gerçekten çok başarılı bir yapıt ama çalıntıysa da müdahele edilmesi gerekir:/

murat menteş’in instagram hesabında görmüştüm, linki buraya da eklemek isterim ama bir ara foruma instagramdan link paylaştığında hesabını da gösteriyordu, o yüzden paylaşamıyorum. Merak edersen o şekilde bakabilirsin, öne çıkanlara sabitlemiş.

murat menteş’in instagram hesabında görmüştüm, linki buraya da eklemek isterim ama bir ara foruma instagramdan link paylaştığında hesabını da gösteriyordu, o yüzden paylaşamıyorum. Merak edersen o şekilde bakabilirsin, öne çıkanlara sabitlemiş.
evet gördüm şimdi… dava nasıl sonuçlanacak acaba merak ettim arka planda neler oluyor bu alemde gerçekten bazılarını duyuyoruz bazılarına dedikodu deyip geçiyoruz kimse kimsenin emeğini çalacak kadar alçalmamalı umarım iki taraf için en doğru karar verilir

Demet Özdemir başrol oynadığı dizilerin tutmama ihtimali hiç olmadı.
Doğrusu bana da Çağatay şok yaşattı asla mafya dizilerinin adami değil duygusu da bana geçmiyor Kıvanç ve demet zirveye oynarlardi şahsen henüz izlemiyorum ara ara shorttan takip ediyorum tamamen izlemeye karar verirsem muhtemelen dizi biter ben başlarim izlemeye.

hadi bakalım bugün de seni bekliyoruzz....
uzak şehir yine çok yüksek tansiyonluydu ama ben beklediğim kadar verim alamadım üzdü beni.... önceden olsa sonrasında analizler reytolar konuşurdum şimdi onu da yapamıyorum eşref de aynısı olsun istemiyorum bi keyif aliim bari bundan

beni sarmadı usta.

yeni gelen karakterleri beğenmedim bu kadar sükse yapmış dizi için çok sönükler ayrıca hikaye değişti gibi , ne olacak bi sezon boyunca kadir ve ihtiyar ile uğraşacak vs.vs.

tahmin edilebilir / öngörülebilir klasik bir türk dizisi . tekrar izler miyim bilemedim bi bölüm daha belki.

Dizi ismini duyunca gulme geliyor. Konusunu bilmeden evvel , acaba dedim psisik gucleri olan bir adam falan mi var. Boyle ruyalara girip intikam pesinde kosuyor vs ama
Adam ruyasinda gordugu kizi ariyormus. Kahshhshhs hayirlisi olsun abi insallah bulurakdjjdjhajs
Ruyasinda gordugu kiz da erkenci kus cikmasinmi.

Ya Dünya tersine dönmüş ya da farkında olmadan Kepler452B'ye ışınlanmamışız. Bu bizim yaşadığımız dünya olamaz.

Öyle olsa @Ophelia, Apocalyptica dinledikten hemen sonra Eşref Rüya izlemeye gider mi ne alaka ulan

hiç merak etmediğim turkiş dizilerinden, ismi de kötü zaten

Geri