Esra Erol'un rekor ücreti..!

Konu sahibi son olarak 3797 gün önce görüldü
ATV'de ayda 22 gün ekrana gelecek Esra Erol'la İzdivaç programın yapımcılığını Esra Erol’un eşi Ali Özbir üstlendi
Fox'tan, ATV'ye geçen Esra Erol ayda 1 milyon 100 bin lira alacak. Programın yapımcılığını üstlenen Erol'un eşi Ali Özbir 'e de ayrıca ayda 1 milyon 100 bin lira ödenecek. Böylece, 'Esra Erol'la İzdivaç' Türkiye televizyon tarihinin en yüksek bütçeli programı oldu.
Posta'dan Mesut Yar'ın köşesinde yazdığı habere göre; 8 yıldır ekranda olan Esra Erol yeni sezon için ATV ile günlük 50 bin TL’ye el sıkıştı. Ayda 22 gün ekrana gelecek programın yapımcılığını da Esra Erol’un eşi Ali Özbir üstlendi. Ona da günlük 50 bin TL ödenecek. Böylece toplamda ayda 2 milyon 200 bin lira rekor ücret ile program televizyon tarihine geçti.

Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış aman bize ne onların parasından.
Arz talep meselesi, insanlar izliyor ki onlar da bu paraları alıyor. Milletimiz sağolsun. Ağızlarını açıp böyle programları gözlerini bile kırpmadan izlemeye devam ederlerse bunun iki katını da alırlar seneye.

Pardon ama Reyting düşerse Rüyasında görür ilki kadar rabet görmeyebilir. Ayrıca Alan razı satan razı Bir haksızlık oldugunu düşünmüyorum Bazı meslekler icraatından dolayı fazla parayı hakeder eger emek varsa alınan para herzaman helaldir. çünkü işçi çalışan anlaşması var ortada.

Haktan adaletten dem vurur televizyon da göz boyar demogaji yapar
bizim milletimizde inanır
sonuç kazanır da kazanır

Çöpçatanlık geleceğin mesleği
Yazın bir yere

güldüm ve geçtim diyebilmek isterdim ama olmuyor malesef :) zaman kaybı bi program için bunca paranın ödenmesi, boşalan insan beyninin neyle dolduğunu gösteriyor maalesef. Surviver, evlendirme programı, yetenek sizsiniz...

çılgınsın sen Türkiye...

Tv de olmak bir meslektir ister soytarı ol ister izdivaç yap bu bi iştir ve emek vardır.

evet şuan karar verdim bende bir evlendirme programı yapıp ekranlarda boy göstericem.
yarı fiyatını alsamda olur.

günlük 300 kağıt yeter bana hacı ne yarısı :D

Geri