Esra Erol Rüya Kimdir - Esra Erol Rüya Biyografisi

Konu sahibi son olarak 925 gün önce görüldü
Esra Erol Rüya Kimdir - Esra Erol Rüya Biyografisi

Esra Erol'daki Rüya Nereli, Kaç Yaşında, Mesleği, Boyu

pXAAnz.jpg

Rüya 20 Yaşında Özel sektörde çalışıyor izmirde yaşamını sürdürüyor bencil ve kıskanç bir yapısı var daha önce evlenmedi Umut'un talibi olarak gelmişti, konuşma tarzı Umut'u rahatsız etti ve aralarında tartışma yaşandı Umut paravan açılmadan cevabı ret oldu.

Istek üzerine yorum yapmamismisim :D takip de ediliyoruz :) Allah gönlüne Göre versin karsim:p oldu mu ?:D
Cok tanimiyorum Ama dövmeleri disinda Elektrik alamadim kendisinden :p izmir de yasiyor olmasina ragmen :p

Istek üzerine yorum yapmamismisim :D takip de ediliyoruz :) Allah gönlüne Göre versin karsim:p oldu mu ?:D
Cok tanimiyorum Ama dövmeleri disinda Elektrik alamadim kendisinden :p izmir de yasiyor olmasina ragmen :p

Ahahha zorla güzellik olmazdı aslında :asd:

:/ dovmeyi kaşina yaptirsada olurmus iyiki konusma tarzina red gelmis eskidendi ince kaş şekerim..

Annem söylüyor gecenlerde de zirvedeyim diye aramizda baya bir Geyik oldu megersem ona aitmis ya gördün mü :/ kuslar gec söyledi birde zirvedeyim kelimen icin cok Tenk you :D dilimden düsmüyor artik :p
+Annem sabahlari ise götürdügünde anlamadigimda olayi zirvedeyim diyorum mesela gülüsüyoruz :p

Geri