Esra Erol - Leyla Luvrita Kimdir - Esra Erol - Luvrita Biyografisi

• Kullanıcı Kuzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
Konu sahibi son olarak 926 gün önce görüldü
Esra Erol - Leyla Luvrita Kimdir - Esra Erol - Luvrita Biyografisi

Esra Erol'daki Luvrita Nereli, Kaç Yaşında, Mesleği, Boyu

gZomO0.jpg

Leyla Luvrita boyu: 1.73
Leyla Luvrita kilo: 61
Leyla Luvrita memleketi: Rusya

Esra Erol’un dikkat çekici gelin adaylarından biri olan Luvrita hanım 23 yaşında. İstanbul’da yaşayan Luvrita, hayatını katalog modeli olarak kazanıyor. Yarışmaya katıldığından beri güzelliği ve düzgün fiziği ile birçok erkeğin dikkatini çeken Luvrita hanıma bugüne kadar birçok talip çıktı. Luvrita hanım şimdiye kadar gelen taliplerinden hiçbirine şans vermedi.Luvrita Rusyalıdır.Hayatını İstanbul'da devam ettirmek istemektedir.Luvrita hanım evlendiği zamanda Türkiye de yaşayabileceğini belirtti.Yanına yakışacak dış görünümüne önem veren maddi durumu iyi taliplerini bekliyor.​

bunlarıda mı artık türk ünlüler kategorisine alıyoruz?
ne zamandan beri?
bence ekranların soytarıları olarak kategorize edersek çuk diye oturur

Şarkı söylemiş olsaydı eğer sanatçıya ekleyecektim, ekrandaki yüz olduğu için türk ünlülüler veya biyografi kategorilerine olurdu bende türk ünlülere açtım.

Buraya neden girdim ki ben :D Bu kadın nasıl katalog çekimine katılıyor bu kadına nasıl talip çıkıyor nasıl bir yokluktasınız lan :D

Buraya neden girdim ki ben :D Bu kadın nasıl katalog çekimine katılıyor bu kadına nasıl talip çıkıyor nasıl bir yokluktasınız lan :D

sanırım forumda hugh hefner varda bizim haberimiz yok

Şarkı söylemiş olsaydı eğer sanatçıya ekleyecektim, ekrandaki yüz olduğu için türk ünlülüler veya biyografi kategorilerine olurdu bende türk ünlülere açtım.

bence hiç açmasaydın bir ünlü değil sonuçta
sadece kendini ekranlarda göstermeye çıkmış egolarını tatmin etmeye çalışan sıradan bir vatandaş.

Geri