esra bilgiç'in victoria secret reklamı

Konu sahibi son olarak 448 gün önce görüldü

victoria victoria olalı böyle secret görmemiştir... marka belirtmeseler damat tween kadın koleksiyonu çıkarmaya mı başlamış diye düşünebilirdik. bu reklam oyuncuların dizilerinin bulunduğu kanaldan ötürü mezeli masalarda rakılarını saklamaları gibi bir şey olmuş. iyi gizlenmiş bir victoria secret... koleksiyonun adını da bulutların ötesinde değil de ceketlerin altında diye slogan olsaydı yeni bir tarz için adım atılmış olabilirlerdi. neyse işte, insan victoria secret şovlarını düşününce bir an ülkedeki reklam filminin o düzeyde olabileceğini sanıyor, canım ülkem... en çirkin ürünlerle çıkmışlar bi de reklama, esra hanım aşırı donuk ve estetikten ajda pekkan'a dönmüş, arada bir ceketi hafif açma çabaları olmuş ama türkiye sınırlarına uygun bir açış. sağlık olsun. çok lazım değil sanki bu reklam, bir yandan da kötü reklam da konuşulmak için bir yöntem.

victoria's secret fashion show'un kaldırılmasından sonra bu da olmadı. koskoca markasın sen.

Şu kızı karşınızda görseniz eliniz ayağınız dolaşır (erkekler) ama burda gömün bakalım.

Şu kızı karşınızda görseniz eliniz ayağınız dolaşır (erkekler) ama burda gömün bakalım.
Yok ya çokta güzel değil sanki,bence bi albenisi yok gerçi güzellik bu göreceli.

Konuya gelecek olursak benimde içinde bulunduğum moda sektöründe iç çamaşır reklamlarında kesinlikle böyle birşey kabul edilemez, ürün nerede ? Sadece renk ve desen olarak gözüküyor, kötü bir pazarlama olmuş.

• Beğen
Tepkiler: ne
edebiyle oynamış asdfgj yıllar yılı nasıl da alıştırdılar milleti zihniyetlerine. ufak ufak, küçük küçük işlediler muhafazakarlıklarını. ceketle kadın iç çamaşırı reklamı, abiyeyle dansöz eğlencesi, dizilerde filmlerde alkol buzlama ya da hiç kullandırmama, internet içerikleri dahil hemen her şeye rtük eliyle müdahale. tam anlamıyla "yasak değil ama serbest de değil" anlayışı. eşyanın tabiatına aykırı şu reklamı bile belli kalıplara sığdırıp normalleştirecek yığınla tip oluştu memlekette.

ceketten çok reklamın kendisine takıldım ben..... düz sütyen için 40 saniyelik bir metin yazılmış..... bulut teması içerisinde yok çok hafifmiş, yok özgürleştiriyormuş, yok giyince bulutların üzerinde hissettiriyormuş...... sütyene yazılan hikayeye bak ya...... demek ki kadınları uyduruk bi hikayeye inandırıp ürünü satmak çok kolay..... bizim baksırların böyle hikayeleri yok mesela.....

bence oyuncu/manken seçimi yanlış. victoria's secret neden esra bilgiç oynatmak istemiş ki? koy bakalım gülşen'i oraya, sütyeni de çıkartmazsa ne olayım ksjsn bundan daha çok dekolte görüyoruz ekranlarda. bu bana reklam başarısızlığı ya da esra bilgiç'in seçimi gibi geldi. didem soydan bu işi iyi kotarırdı

Binnur kaya'nın oynamasını tercih ederdim.

VS 2022 summer haşema collection.

bence denenmeli

Bu kadar konuşulmuş siz bu kadar konuştuysanız sosyal medya yıkılıyordur.
Piyar başarılı oldu Sjsjsj

Sutyen disinda her seyi gormusuz. o saclar da hic olmamis. ayrica esra bilgic kim?

Esraaa güzell kadındas bu reklama uymamış xd
ayrıca saçma reklam don külot hani südyende görünmüyor

Geri