esmer tene hangi fondoten kullanılır?

Konu sahibi son olarak 2564 gün önce görüldü
Merhaba kızlar, size bir sorum olacak. Fondöten öneriniz var mı? Tenim bronz gibi. Estee Lauder double wear kullanıyorum uzun süredir. Ama biraz yoğun kıvamlı. Daha hafif bir şeyler arıyorum. Beraberinde kullandığınız aydınlatıcı ya da pudra vb ürün varsa onu da istiyorum. Umarım konuyu görüp cevaplarsınız. Şimdiden teşekkür ederim^^

Esmersin yani. Adin buse mi ?

Haha konuya erkekler rağbet etmiş kızlar diye belirtmemişsin başlıkta biz napalım .. :D

Avon'un fondötenlerini dene olmadı bb kremi sür aynı bronz gibi gösteriyor nasılsa onunda ton farkları var cildine göre seçersin..

L'oreal BB Krem al canım tenine uygun tonda hem krem gibi olduğundan rahatsız etmiyor krem:tatlı:​

Ozellikle bayanlar bilgi verse iyi olurdu

Esmer bayanlar bence fondoten hic kullanmasin :)
BB kullan veya su bazlı Barbara port harikadır tavsiye ederim biraz tuzlu ama değer.
Aydınlatıcı Alix avien
Göz altı cilunque rimel ile beraber kampanyadaydı ve 30 tl ye Boyner den almıştım 1 ay evvel

Ben Max Factor Facefinity 3'ü 1 Arada Fondotenini kullanıyorum, kapatıcılık özelliği az olmamasına rağmen gayet hafif yapısı var. Fondoten sürdüğümü unutturuyor bana :d Ben en açık renklerden olan 45 numarasını kullanıyorum ama koyu rengide mevcut. Pudra olarak rimmel london stay matteyi öneriririm çok uygun fiyatlı ve çok başarılı. Aydınlatıcı ise The balm mary lou manizer :uykucu:

Yalnız sanırsın hergün makyaj yapıyorum :d

Geri