Eskortluğun Artması.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Konya bile fuhuş ovası olmuş eskiden hangi tarafa baktığımızda Mevlana’nın özlü sözlerini görürdük şimdi her yerde eskort kartviziti ekonomik nedenlerden mi olsun lüks hayat merağıdan mı kaynaklanır kolay para kazanma yolumu artık her ne ise sonu hiç iyi değil

Nerelerde takılıyorsun sen Yabani ah Yabani.

Sebeplerini irdelemek gerekirse
En önemli etkenlerden biri kadınların özgürleşmesi.
Ama en üzücü olanı ekonomik nedenler tabiki de
Bide kendi tercihi olanlar var
Bundan sonra böyle olacak
İnsan ruhunun hoyratlığına alışacağız

okuduğum zamanlar çok duyardım. Yıllardır ne gördüm ne duydum belkide takıldığım ortamların tarzındandır

2 sene önce olan bir olayı hatırladım iş yerime gelip görüşmek ister misin demişti biri.. ayağımıza kadar geliyor değişik, dükkanın bereketi kaçıyordu az daha

Aklı namazda olmayanın kulağı ezanda olmaz.

Ben hiç eskort görmüyorum mesela.

Sektör virüs yüzünden zor günler yaşıyor,
Eskortların bu kadar belirgin olmasının nedeni budur

Ahh bi canım bitanem tatlım demeleri var telefonda gören çocukluk aşkı sanır

Öyle tweetler okuyorumki eskortluga geçen kişiler arabasını evini diziyor hatta troll amacıyla mesajlar bile yazılıyor okumayı bırakıp eskortluga geçmeyi planlıyorum gibisinden SAD.

Öyle her yere gitmiyorlar.onların beraber çalıştıkları oteller var.örneğin bir otelin fiyatı ortalama 350 den başlıyor.saatlik gecelik ve bunun gibi tarifeleri var.şuan gece aleminin bitik olması nedeniyle gazino bar ve bunun gibi sektörde çalışan bayanların da rağbet ettiği sektör. Ancak eskort olayı farklı 22 yaşındaki bayanların kendince yaşça beraber olduklari adamlara meze olması ayrıca yaygınlaşan salgın nedeniylede eskiye nazaran işlerinin düşük olması nedeniyle indirim var.şuan ki ortalama fiyat 250 ile 300 arasıdır.saatlik yada gecelik olayında durum farklı oluyor

Geri