eskiyi özleyenlerin konusu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Radyo 45'ligi açınca ruhumun paslanmis özlemleri ve unutmak istemedigim ama unuttuğum herşey dürttü beni şuan.. leman sam Gönül çalıyor ggladan eski Ankara fotolarina bakıyorum hüzün sarıyor. Bu radyo ayarlarimla oynadı resmen.. her eski şarkıda anilarim canlaniyor..

1771962985798.jpeg

ben çok özledim bi boka yaramıyor
sadece yaşlanıyorsunuz

• sarılma
Tepkiler: ne
Güzel anılarla hatırlıyorum ve tabii ki özlem duyulan çok değerli anlar var.:kalp:

• sarılma
Tepkiler: ne
Radyo dinleyen insan zaten geçmişi iliklerine kadar hisseder kalmadı artık radyo sevenler..

Nostalji şarkıları sevenlere tavsiyem bir diğer radyo PAL nostalji onuda dinleyin seversiniz..

3847BD2D-CC22-4463-BCCB-0A3CD5BE65EA.jpeg

Nokia görünce geçmişe gittim ilk ön kameralı telefondu benim gibi dinozorlar hatırlar.. .p

O kadar çok telefon eskittim ki bunlar kaldı elimde hatıra sadece..

çocukluğumu özledim, o masum arkadaşlıklarımı, saf dünyadan bı haber yaşamayı özledim..

milenyumda çocukluğu geçen @Ophelia bak. tadını bile bilmiyorum…

konuda çokça radyolardan bahsedilmiş, bir de turkuaz radyo’yu ekleyelim. biz arabada keşfettik; daimi frekansımız oldu. 45’likler, poplar, rocklar, tsm… birçok tarzda eski şarkılara yer veriyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
milenyumda çocuğu geçen @Ophelia bak. tadını bile bilmiyorum…

konuda çokça radyolardan bahsedilmiş, bir de turkuaz radyo’yu ekleyelim. biz arabada keşfettik; daimi frekansımız oldu. 45’likler, poplar, rocklar, tsm… birçok tarzda eski şarkılara yer veriyorlar.

@Stockholm Sendromu, vallahi bende düşündüm böyle bişey yedim mi diye dondurmayı görünce..
Sanirim ophelia biraz zengindi 🤣

winx tutuşuncaaa elll eleee bulutlarrrr üzerindeee sihirli diyarlara uçarııızz dondurmasını nasıl bilmezsiniz ya aşırı kınıyorum....

milenyumda çocuğu geçen @Ophelia bak. tadını bile bilmiyorum…

radyo deyince aklıma o zamanların popüleri
Serdar Gökalp geldi...yatmadan önce dinlerdim.... komikli şeylere kıkır kıkır gülerken annem arkada "SUĞĞĞĞĞSSS AARRTIIIĞĞĞKKK UYUUĞĞĞ EVLLAADIIIĞM" şiiri okurdu..

90 larin çocukluğunu, Türkçe müziğini
2000lerin R&B yabancı müziğini, futbolunu, basketbolunu özlüyorum

radyo deyince aklıma o zamanların popüleri
Serdar Gökalp geldi...yatmadan önce dinlerdim.... komikli şeylere kıkır kıkır gülerken annem arkada "SUĞĞĞĞĞSSS AARRTIIIĞĞĞKKK UYUUĞĞĞ EVLLAADIIIĞM" şiiri okurdu..
serdar gökalp hala alem fmde devam ediyor. günde iki kere yayın yapıyor. ben de bazen denk geliyorum. eğlenceli ama ben diğer tayfayı daha çok seviyorum. sabah işe giderden “kafa açan uzman”ı dinliyorum; onlar benim favorilerim arasında. tabii senin o saatlerde bir tarafına pireler uçuşuyor ama......

Geri