ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çocukluğumu özledim, o masum arkadaşlıklarımı, saf dünyadan bı haber yaşamayı özledim..
milenyumda çocuğu geçen @Ophelia bak. tadını bile bilmiyorum…
konuda çokça radyolardan bahsedilmiş, bir de turkuaz radyo’yu ekleyelim. biz arabada keşfettik; daimi frekansımız oldu. 45’likler, poplar, rocklar, tsm… birçok tarzda eski şarkılara yer veriyorlar.
@Stockholm Sendromu, vallahi bende düşündüm böyle bişey yedim mi diye dondurmayı görünce..
Sanirim ophelia biraz zengindi 🤣
radyo deyince aklıma o zamanların popülerimilenyumda çocuğu geçen @Ophelia bak. tadını bile bilmiyorum…
konuda çokça radyolardan bahsedilmiş, bir de turkuaz radyo’yu ekleyelim. biz arabada keşfettik; daimi frekansımız oldu. 45’likler, poplar, rocklar, tsm… birçok tarzda eski şarkılara yer veriyorlar.
serdar gökalp hala alem fmde devam ediyor. günde iki kere yayın yapıyor. ben de bazen denk geliyorum. eğlenceli ama ben diğer tayfayı daha çok seviyorum. sabah işe giderden “kafa açan uzman”ı dinliyorum; onlar benim favorilerim arasında. tabii senin o saatlerde bir tarafına pireler uçuşuyor ama......radyo deyince aklıma o zamanların popüleri
Serdar Gökalp geldi...yatmadan önce dinlerdim.... komikli şeylere kıkır kıkır gülerken annem arkada "SUĞĞĞĞĞSSS AARRTIIIĞĞĞKKK UYUUĞĞĞ EVLLAADIIIĞM" şiiri okurdu..