eskisi gibi hissetmemek

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
eskisi gibi hissetmemek

bir gün uyanıyorsun ve için başka birine aitmiş gibi duruyor...eskiden heyecanlandıran şeyler artık sadece görev gibi geliyor.....

büyümek böyle bir şeymiş meğer.. heveslerin sessizce ölmesi, duyguların yavaş yavaş solması.

fark edince acıtıyor, kabullenince daha da acıtıyor.

Git buradan r-k jfjd Hafta sonu bizi üzemezsin (gözyaşlarımı siliyorum)
Bu her zaman kötü bir şey değil. İyi ki bir acıyı, bir öfkeyi, bir hayalkırıklığını ya da bir kırgınlığı ilk andaki gibi hissetmiyoruz.
Eskisi gibi heyecanlandırmayan şeyler de olağan, bazen rutinleşir. O his de kalıcı olmayabilir. Kalıcıysa da önemli değil, bazı şeylerin rutinleşmesi de çok kötü değil. Yeni hobilere, yeni alışkanlıklara, daha heyecanlı eylemlere yer açılır.
kusura bakmayın arkadaşlar… bu aralar duygu regülasyonuyla çok ilgileniyorum… welcome to motherhood…

Kabullenmeye başladıktan sonra canım acımadı. Çünkü bu yeni beni ben çok sevdim. Eskisi aşırı merhametli, her şeye inanan ve kapılan biriydi. İnsan zamanla değişebiliyormuş gerçekten.

Geçmiş bir mezarlıktır, arkanıza bakmayın.

Her tecrübe ile insan çok daha farklı noktalara evrilebiliyor ancak tabii ki asıl önemli olan; yenilikle gelen değişimin, eskiyi aratmamasıdır.

Son düzenleme:
O bir günde olmuyor heveslerin ölüyor ve gün güne kırıldığını hissediyorsun

Geri