Eskişehir’deki orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında alevler içinde kalan 10 itfaiyeci şehit oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskişehir’deki orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında alevler içinde kalan 10 itfaiyeci şehit oldu

Kaynak: Eskişehir Valiliği

Allah rahmet eylesin
az önce okudum üzüldüm ya

Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Rabbim ailelerine sabır versin

Allah rahmet eylesin.: (((((((

İtfaiyeci mi Orman İşçisi mi ?
Gerçi her ikisinin de bu durumlara karşı eğitimlerini almış olması gerekiyor sanki. Yine bize özgü yetersiz eğitimin sonuçları Allah rahmet eylesin ile geçiştiriliyor gibi.

İtfaiyeci mi Orman İşçisi mi ?
Gerçi her ikisinin de bu durumlara karşı eğitimlerini almış olması gerekiyor sanki. Yine bize özgü yetersiz eğitimin sonuçları Allah rahmet eylesin ile geçiştiriliyor gibi.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre 5 tanesi orman işçisi, 5 tanesi de AKUT çalışanıymış.

Türk milleti yine bir yerlerde siyasilerin hiçbir sorumluluk almadığı ve hiçbir bedel ödemeceği şekilde can veriyor. Ben artık televizyona çıkıp hiçbir şekilde sorumluluk almadan "Başımız sağ olsun" diyen bakan görmek istemiyorum. Çıkacaksın, başımız sağ olsun, ben beceremedim, ölen insanların vebali benim boynumadır deyip istifa edeceksin. 10 yurttaş alevler içinde kalarak can veriyorsa birileri bedel ödemek zorunda. Sen o koltukta oturuyorsan o bedeli sen ödeyeceksin. Öyle yüzüne dünyanın en yalan maskesini takıp başımız sağ olsun dedikten sonra klimalı aracına binip devasa konvoyunla çekip gidemezsin.

Geri